| Dobros a întrebat:

Am o problema. Una foarte mare.am cunoscut o fata. E din botosani iau eu din galati. Prima data eu am vrut o relatie profesionala. Adica iam propus un co op pt youtube. Iam cerut si numarul in caz de apare ceva si am inceput sa vorbim.Am descoperit ca avem cam toate lucrurile in comun. dupa cateva zile ma intrebat daca cred in relatiile la distanta iar eu iam spus ca nu. Intro seara exul ii spune daca vrea sa fie iar cu el. Precizez ca ea ia frant inima. Mam cam panicat si iam spus daca vrea sa fie cu mine. Mia spus sa stau linistit ca ea cu exul nu o sa mai fie.mia spus ca si asa daca nu era exul nu o ceream ca iubita niciodata. Am mintit si iam spus ca vroiam sa o cer in urmatoarele zile. In fine. Deja cred ca vati plictisit. Sa grabim putin lucrurile. A acceptat si ne cunosteam mai bine pe zi ce trece ..precizez ca am fost cu ea doar 2 saptamani laughing.eu nu prea sunt romantic. Sunt sensibil iar in realitate sunt si timid. Ma puteti numi un pampalau inalt foarte de treaba. Anyway..si intro seara imi reproseaza ca nu prea ii spun te iubesc si de astea. Iam spus ca ma amagesc si ca daca vrea o sa ii spun. Si iam facut o declaratie de dragoste.a fost multumita si mia spus ca a inceput sa i se umezeasca ochii.anyway. Acum cateva zile era nervoasa. Asculta rock :3 si asculta melodia three days grace world so cold si sia amintit de un alt ex. Zicea ca ia frant inima de 2 ori in acelasi fel. Nu mia spus cum. Eu am incercat so consolez si iam spus c am facut lucruri si mai rele (mam chinuit eu sa imi amintesc ceva dar nu mia trecut nimic prin minte..nu prea am facut eu lucruri rele la viata mea). Anyway.a doua zi vorbesc cu ea si tot nervoasa era. Iam spus ce mult o iubesc si de astea... Mia spus ca se simte mai bine din cauza mea si mia multumit. Next day. Era iar nervoasa :@@@ mia spus ca poate mai bine nu insista cu relatia si, dupa cum am spus eu : puteam sa fim bf.iar eu iam spus ca, ce face? Ma face sa o plac si dupa renunta ea? Dupa a inceput cu frustrarile ei. Ca incerc sa o schimb.(nu e adevarat) si c e o satanista (mia spus ca nu in genul ca tine cu diavolul) si ca are imagini cu ingeri morti si animale sfasiate. Ma intrebat daca inca o mai plac si iam spus ca da, pentru ca eu o plac asa cum e ea.a si a pomenit si de mai asa ca incearca si ea sa o schimbe si na reusit. Iam spus sa nu isi mai verse frustrarile facute de altcineva asupra mea. Si a tot continuat. Am crezut ca vrea sa vada si partea rea din mine si iam spus sa se duca dracu cu tot cu frustrarile ei si sa inceteze. Neam certatrau. Isi zice baddass si iam zis ca e doar un copil care a inceput sa fumeze.a zis ca nu e dependenta btw. Si neam certat rau. La sf a zis ca vroia doar sa ma faca so urasc si ca inca putem fi prieteni laughing iam zis ca nu mai pot eu ca mia frant inima (vezi sa nuwinking bine ok.poTe putin mia franto). Apoi zilele astea tot incerca sa fim prieteni iar eu ba ii ziceam ca putem inca fi prieteni ba ca eu nu mai pot. Ca imi trebuie timp sa ma vindec.laughing stiuuu. Si ieri eram hotarat. Ramanem prieteni. A zis ok iar azi iam cerut niste melodii rock si cand iam zis ms mia raspuns : cu placere si alta data nu mai cere. Am intrebati daca e o gluma proasta sau vb serios. Mia raspuns cu : amandoua. Acm. Stau aicea ca fraierul si imi scriu o parte din viata. aveam un plan. So las cam 1 luna si dupa poate sa vorbim iar. Dar nu pot frate.e in capul meu cam 80% din timp. Si nici so las in pace nu prea pot. Decat daca miar cere ea. Amu. Ce sa fa?thinking E perfecta. Avem aceleasi preferinte. Daca va vine sa credeti. Ah nu vreau raspunsuri tampite btw..si e ff de treaba+ ca e si frumoasa si nu are fite.

Răspuns Câştigător
| alexandrafocus a răspuns:

Daca va iubiti nu lasati orgoliul sa strice tot.In primul rand tu incearca sa fii mai deschis cu ea ( adica sa ii spui ce simti, nu vorbe goale ).Si cere-i asta si ei. Comunicati mai mult, si incercati sa va cunoasteti mai bine!

5 răspunsuri:
| NameHarris a răspuns:

Eu n-am avut rabdare sa citesc laughing) tu cum naiba ai avut sa scrii?laughing Relatia al distanta. Toi 4 sunt fericitiwinking Sau in cazul tau pampalaule 3laughing

| Dobros explică:

A da, si prin pampalau ma refer la faptul ca nu stiu sa bat si ca nu prea injur.

| vlad77777 a răspuns (pentru Dobros):

Si eu sunt ca si tine( ca character ) si iti sugerez sa te impaci cu ea, daca e cum ai zis tu
inseamna ca e rara, si iti va fi greu sa gasesti pe cineva ca ea.

| Dobros explică:

Da. Nicoleta..cand ne-am despartit a plans iar. Si ea mi-a dat papucii daca ma intelegi laughing si sunt deschisa cu ea si ii spun ce simt. Dar pare sa nu ii mai pese.

| Dobros explică:

Gata guys. Sa rezolvat. Nu m-am impacat cu ea btw laughing soo. Cred co sa fac ce trebuia sa fac de cand ne-am despartit.sad