Daca tipa aia e o curva si vrea doar sa se razbune pe fostul' ei.inseamna ca fostul' tau prieten este doar o ustensila folosita de ea pentru a'si atinge scopul. Si dupa ce va reusi ori il va lasa, ori il va insela. Daca tu spui ca il iubesti si ca a fost vina ta ca v'ati despartit, poti sa ii spui ca ai vrea sa va intalniti undeva si sa vorbiti. Si sa ii spui ca in acest timp ai realizat ca e greu fara ei, ca ai facut multe greseli, ca il iubesti si ca te'ai schimbat mult. Si sa iti ofere sansa de a'i dovedi. Cat despre tipul cu care te intalnesti acum.da'l incolo. Mai ales daca spui ca ai si impresia ca te inseala. Nu te lasa calcata in picioare. Inca o chestie: daca fostul tau e prea prins de noua "poveste" si nu vrea sa va impacati, tu fi multumita ca i'ai spus ce simti. Nu mai insisti, il lasi cu noua "cucerire".in fond. Daca e c*rva cum ai spus pentru el se va incheia urat. Nu pentru ea. Nu are rost sa incerci sa ii spui lui ca e acel tip de fata, pentru ca isi va da seama singur. In orice caz poate fostul tau iti va accorda acea sansa si va veti intelege bine. Daca nu.probabil se va intoarce el cu coada intre picioare dupa ce va sterge tipa aia cu "sentimentele" lui pe jos. Bafta si ai grija :*
In primul rand face asa sa te faca geloasa.si cu fata aia chiar de ar sta relatia lor no sa reziste mult deoarece ea nul iubeste si cum ai zis tuh e si c**a.Si nu cred ca ea e mai frumoasa ca tine deoarece machiata orice fata arata bine. Si ca sal recuceresti nu trebuie decat sa fi tuh pentru ca nu poti sa fi altceva pentru ca el sa te placa. sunt sigura ca o sa gasesti pe cineva care o sa et accepte asa cum esti.asa e trebuie sa treci prin multe pentru a gasi persona potrivita ai destul timp sa iti faci pr:X:X:X
Dupa mine daca il iubesti asa de mult mai bine spune-i ce simti si ca te-ai schimbat foarte mult.
Mult noroc!
Problema nu e chiar atat de greu de rezolvat. In primul rand spui ca fata nu il iubeste si ca sta cu el doar pentru ai face in ciuda altuia.asa ca din start ai un as in maneca te poti duce la el sa-i spui adevarul(poate va crede ca esti doar geloasa), insa daca esti destul de convingatoare nu va fi o problema.adica te poate crede si tu ii poti promite ca veti fii mai apropiati pentru ca te-ai schimbat ...cine stie poate inca te mai iubeste dar din motive bine stiute nu ti-o spune
Pai parerea mea ar fi sa te combini si u cu un prieten de al lui la misto si sa ii faci in ciuda si sa te comporti asa cum nu te ai comportat cu fostul...adica sa il tii de mana sa nu te mai porti copilareste! cati ani are el? si de cat timp esti cu el? pentru ca pentru ei baietii ar fi o problema si presupun ca toate fetele stiu asta intr o relatie trebuie sa faci si compromisuri si poate de asta v ati despartit si daca e asa cum zic eu si sper sa nu fie atunci ar trebui sa il uiti pentru ca ai sa ajungi sa plangi mai mult decat plangi acum! Ai grija ce decizie iei :*!
Poi du-te la el si spune-i ca vrei sa-i spui ceva inportanat sau un secret sigur va vrea si ai spui cal foloseste si spune-i ce simti pentru el si ca al iub si e totu pentru tine si pe tar*a aia fai ceva rau pune pe unu sa dea la ia sa vada fostul ca e o cur*a