Pai Adryna draga ce pot eu sa iti spun este in felul urmator si anume: Daca este asa cum spui tu ca este si eu cred ca acel baiat nu ar avea nici un motiv de ce sa nu aiba incredere deplina in tine asta ar fi una, iar al doilea lucru este ca acel baiat a plecat definitiv din tara sau numai temporar? ca daca este plecat pe o perioada determinata atuncia eu cred ca el nu te merita daca nu are increderea suficient de mare in tine si in plus este si o diferenta de virsta mare intre voi si sti cum este zicala aia ca: Gaina batrina face zama buna dar din pacate la voi este chiar pe indoasalea cea ce nu e prea bine.Iar alta scumpa Adryna daca el a plecat definitiv atunci intervine aia cu: Ochii care nu se vad se uita. Deci draga Adryna toate puse una peste alta eu cred si repet doar asta este o parere personala si anume ca voi nu aveti un viitor prea lung impreuna un motiv ar fi diferenta de virsta iar the second time ar fi distanta intre voi eu sper din tot sufletul meu ca eu sa gresesc doar pentru fericirea ta. Iti doresc in continuare mult noroc in D...E si sper ca am putut fi macar un pic de folos cu stima si respect din parte lui cineva care a fost in situatia prietenului tau.
Buna! Gelozia nu are leac. Dar poate ca nu va mai fi asa gelos cand va veni. Evident ca daca a plecat peste hotare si nu mai esti langa el ii e frica sa nu te piarda, iar cand va veni poate isi va da seama ca o sa fiti impreuna si nimic nu poate schimba asta.
Aceasta gelozie se va accentua, nicidecum nu va trece. Daca deocamdata acum, cat sunteti inca prieteni, si nu prea are multe drepturi asupra ta, are aceste manifestari, da-ti seama ce se va intampla daca vei fi a lui cu drepturi depline. Gelozia este o boala foarte grea pentru o relatie. Pentru partenerul care face obiectul ei, dar mai ales pentru cel care o poarta. Acum nu s-a intamplat nimic altceva decat sa-ti dezvaluie in mod inconstient o mica parte a caracterului lui. Dar odata cu trecerea anilor, ani care instaleaza fara dubii rutina asupra dragostei voastre, acest sentiment va lua forme mult mai ample si chiar foarte urate uneori. Acum lui, in inchipuirile sale, ii este greu sa creada ca poti fi cu altcineva. Cand gelozia va lua amploare, ii va fi greu sa nu creada ca esti fara altcineva. Daca poti intelege aceasta stare... De aceea daca il iubesti si il doresti cu ardoare, te sfatuiesc sa ai taria sa suprimi "din fasa" aceste manifestari, pana cand nu este prea tarziu. O poti face explicandu-i ca iti este greu sa stii ca nu are incredere in tine si ca te jigneste mult de fiecare data cand se manifesta asa. In cuvinte frumoase, dar bine asezate, da-i de inteles ca nu esti posesia nimanui, caci nu esti un obiect, si ca mult mai mult l-ai iubi daca ti-ar respecta libertatea spirituala. Daca nu intelege, stai atenta...
Multumesc mult pentru sfatusile acordate.este plecat doar pentru o perioada de timp scurta.si vreau sa va spun ca am vorbit cu el si am ajuns la concluzia ca el a avut o perioada mai proasta.acum totul e ok.mersi mersi pentru sfaturi...
Gelozia e cea mai cea mai incurabila boala dintre toata. Odata ce ai contactat-o nu mai scapi de ea, nu s-a inventat medicamentul.Si sa iti raspund si tie la intrebare,nu, nu o sa mai fie asa de gelos si posesiv, o sa fie MULT mai rau o seara buna si bafta in continuare
George0197 întreabă: