Daca nu esti destul de matur atunci incearca sa fi!
Degeaba venim noi cu idei si ca ce sa faci. trebuie sa experimentezi ca sa vezi unde gresesti, nu e adevarata povestea cu invata din greselile altora!
Eu sunt in zodia pesti. Si nu ma intereseaza cat de matur e cel de langa mine atata timp cat ma rasfata si ma face sa ma simt bine. Urmareste-o in tot ce face si vezi ce ii place cel mai mult. De exemplu daca ii place sa gateasca invit-o la tine sa pregatiti ceva, chiar daca nu stii, mai bine daca nu stii, las-o sa iti explice, sa vada ca ai nevoie de ea. Sau daca ii plac cumparaturile, mergeti impreuna, da-i un sfat, cere-i un sfat. Si daca probeaza ceva si chiar iti place, spune-i "esti foarte frumoasa". Lucrurile astea conteaza. Si daca nu o sa te aprecieze si nu o sa vezi niciun zambet pe fata ei eu zic ca nu mai are rost.
Pai daca nu te intelegi cu ea abia dupa 5 luni nu stiu unde va duce relatia voastra! Poate e nepotrivire de caracter dar daca spui ca o iubesti si nu poti renunta la ea incearca sa vb cu ea si asculta-i parerea, intreab-o ce isi doreste de la relatie, cum ar vrea sa fie...totul consta in comunicare! In loc sa ne fi intrebat pe noi acum trebuia sa o suni, sa te intalnesti cu ea si sa o intrebi ce vrea de la relatia, cum ar vedea ea relatia perfecta! In general "pestii" sunt cei care ii tin sub papuc pe cei de langa ei si daca vrei o relatie in care ea sa fie cocosul si tu gaina mult noroc:*
Heii alexx'
paii incearca sa tye schibi.
comportate exact cum se comporta si ea cu tine.
incearca sa faci pe maturuu
adica fa pe indiferentu
si daca e chioar asta motivu imaturitatii tale e probabil sa isi fi gasit altu mai matur
incearca sa fii indiferent pentru ca indiferenta doare;**
succes!:*
Buna:X
Si eu sunt in zodia fecioara [sunt fata] si da.suntem foarte sensibili, noi punem la suflet orice si daca o persoana [mai ales persoana iubita] ne reproseaza ceva deja in ziua aceea numai la ce ne-a reprosat acea persoana.Nu ai mentionat cati ani aveti.Degeaba ea iti spune ca tu nu esti suficient de matur daca aveti 15-16 ani,este normal.Dar ea,e suficient de matura? Arata prin fapte,mentalitate ca este? Nu doar prin vorbe...
Daca mie, persoana iubita imi spunea asa ceva ii ziceam : Daca eu nu sunt suficient de matura atunci cauta-ti pe alta (in cazul tau altul) si plecam.
Daca te iubeste, te iubeste asa cum esti.
Vorbeste cu ea si explica-i ca tu asa peste noapte nu poti deveni matur.
Paa:*
Deja in ziua aceea numai la ce ne-a reprosat acea persoana ne gandim *.
Scz da ma luasem de vorba cu cineva
Ps :@aantoo Invata sa scrii!.