Esti ditamai barbatul la 23 de ani, de ce nu-ti cauti o fata matura, de varsta ta?
Copila asta de 17 ani este complet imatura!
Lasa mila ca nu-i suficient sa fii impreuna cu cineva, mai ales cand esti nemultumit si nefericit.
Cauta-ti alta fata, fiindca relatia asta oricum nu are viitor, dar despartind-va acum, sa nu mai suferiti nici unul si aveti sansa sa va gasiti pe cineva cu care sa va potriviti.
Buna! Parerea mea e ca ar trebui sa te desparti de ea fiind ca nu o mai iubesti, ai spus-o. Nu are sens sa iti pierzi timpul stand intr-o relatie in care nu esti fericit si in care nu exista iubire.
Din felul cum o descri deduc ca e o persoana infantila si instabila emotional. Acum e vesela dar in secunda 2 se intristeaza.
E si o persoana sensibila si cu stima de sine scazuta si are si un fel de dependenta emotionala față de tine dat fiind faptul ca e singuratica.
E genul de persoana care se leaga emotional de cineva si care tinde sa dezvolte dependenta.
Mai exista si varianta in care sa aplice santajul emotional cu tine.
Recomandarea mea ar fi sa porti o discutie serioasa cu ea si sa-i explici unde greseste dar sa o faci soft ca sa nu creada ca o mustri sau ii faci reprosuri.
Nu o mai iubesti, iar diferenta de varsta se vede. Tu 23, ea 17, se comporta inca ca un copil.
Eu zic sa o termini acum, după se va atașa prea tare de tine. Și va fi și mai greu.
Ar trebui sa o inviti la...o sedinta.
O sedinta de dragoste.
In care,pe un ton calm si bland, sa-i explici tot ceea ce nu-ti place in relatia voastra.
Ar trebui sa-ti aduci si tu aminte de zilele voastre frumoase de la inceput, sa le rememorati impreuna si daca ceea ce aveti azi, nu merge, sa va intoarceti acolo.De voi depinde.
Nu stiu daca o mai iubesti sau nu si cred ca,de fapt, nici tu nu stii inca.
Dar te numeri printre norocosii care isi pot "creste" iubita, cu alte cuvinte, daca ai putina rabdare si tact, o poti "invata" sa devina femeia visurilor tale.
Este clar ca ea te iubeste si are comportamentul unui copil.Normal ca vrea sa fie mereu langa tine,normal ca vrea sa stie tot ce faci,sa stii tot ce face,sa fii mereu langa ea,esti prima ei dragoste si fata asta da tot ce are mai bun in ea! Ar vrea sa-ti dea mai mult si nu stie cum, asa ca va trebui sa o inveti!
Totul depinde de tine, de fapt.
Daca te simti in stare sa o pastrezi pentru o viata, o faci iubita ta pe veci! Dar daca simti ca nu ai rabdarea sa "cresti" o copila, las-o, raneste-o si pleaca.Pentru totdeauna.
Tu hotarasti.
De ce? Copila la 17 ani?)))
Mai nou astea de 14 ani se cred mature, umbla toată ziua cu băieții. Apoi una de 17 ani.
Nu te desparte de ea ca o sa ajungi la puscarie, asteapta pana face 18 ani si dupa poti sa ii dai suturi in fund
Daca nu stii ce inseamna "minori", ia de citeste legea, ca scrie acolo "copii sub 18 ani".
6 ani diferenta intre tine si fatuca asta, ea fiind inca copil, deci imatura prin gandire si comportament, ceea ce confirmi chiar tu in descrierea topicului, iar tu matur dar fara prea multa judecata, fiindca alergi dupa o minora imatura si tot tu te plangi de ea.
Iti recomanda sa-ti cauti o fata de varsta ta, cu ceva minte si mai matura.
Este cam toxica relatia asta. Poate ar trebui sa-ti cauti pe cineva de varsta ta. Parerea mea este sa faci ce simti, daca vrei sa te desparti de ea, atunci desparte-te. Daca amani, iti va fi din ce in ce mai greu.
Fata matura, asa ca dumneavoastra? Doamna Jassmina din occident.
Bananacantareata87 întreabă: