Este foarte adevarat ca cea mai grea e "munca de lamurire".
Dar,daca ai fi in locul ei, probabil ai face la fel, daca nu si mai rau.
Daca spui ca o iubesti foarte mult, ar trebui sa ai si rabdarea necesara si gandul tau sa fie preocupat de cum ai putea s-o faci fericita, nu de cum sa ajungeti la sex.De fapt,secretul asta este,cu cat mai fericita e o fata alaturi de tine,cu atat mai repede ajungeti la sex,pentru ca vrea si ea sa te faca fericit,se simte recunoscatoare si nu mai stie cum sa-ti multumeasca...
Dar daca tie iti lipseste generozitatea nativa sa oferi si preferi sa ceri,mereu va refuza!
Pentru ca nu-i este usor.O fata poate deveni femeie intr-o secunda, dar procesul e ireversibil, asa ca e un prag greu de trecut pentru ea, psihic si fizic.
N-o mai presa si cauta s-o faci fericita.
Si asta, inainte sa te considere obsedat sexual si sa nu mai vrea nimic cu tine...
Ție ți-e ușor să vorbești, dar pentru ea e un pas cam greu de făcut. Aveți destule de făcut și fără penetrare; dacă ați devenit deja intimi, chiar nu prea mai contează. Iar după ce o să prindă gustul s-ar putea cu timpul să se relaxeze și să accepte și trecerea pragului.
Nici nu ma gandesc la asta ) e deja mult prea mult
Standarde duble peste tot. Such sfaturi. Din nefericire nu prea ai ce sa faci, ea fiind sheltered si stand dupa fusta mamei, nu poti decat sa incerci in continuare sa o convingi.
Prin simplu fapt ca ai scris "relatie mai serioasa" se vede ca nici tu nu sti de tine, Lucifer4 si neutrino au niste pareri bune, dar cel mai bine ar fi sa intrebi pe mama ta, si ea a trecut prin astea. Cam ce prostii ai baga mama ei in cap? Vreau sa vad cat esti de istet, pentru ce te chinui...
Ii baga tot felul de aiureli, ii zice ca e mica, cu toate ca are 18 ani si din punct de vedere sexual e dezvoltata complet... ca o las dupa aia, ca o sa fiu eu dezamagit si ea la fel dupa asta si prostii de astea...
Ea ar vrea cam 90 %, dar ii vine cate o idee de aia stupida si se razgandeste am vorbit despre toate astea i-am explicat a inteles, dar a zis ca are o retinere si nu inteleg ce ar mai fi...
Acel 10% cat e, trebuie sa respecti daca o iubesti, nu stiu de unde nevoia asta pe tine de a face sex daca zici ca esti virgin
Lasa farte si cu laba este bine) Pai dca ai masturbato si nu a vrut nu prea ai cum! Spune-i ca o so faceti cu prezervativ si nimic nu are ce sa se intample poate asta o va convinge