| Anutsa_5885 a întrebat:

am o reletie de deja 2 luni, totul merge bine...insa sad veau sa pun capat acestei relatii dar nu stiu cum sa-i spun baiatul... dati-mi va rog idei cum asi putea face asta?

Răspuns Câştigător
| didixdsgregtrh a răspuns:

Bunahappy pai pentru inceput poti sa ii spui ca nu mai simti acelasi lucru ca la incpeutul relatiei.si ca ai observat ca ati facut o greseala hotarand sa fiti impreuna.sau ca acum ti-ai dat seama ca nu va potriviti si dupa ii zici ca ramaneti prieteni. sper ca te-am ajutat bafta:*!

7 răspunsuri:
| Laviy a răspuns:

Ii spui ca nu mai simti pentru el ce ai simtit la inceput. Fii directa. Spune-i sa nu mai vrei sa fi cu el si sa ramaneti prieteni.

| eelenaly a răspuns:

Un motiv bun:pai spune-i ca inca mai tii la fostul prieten si ca nu mai poti fi cu el pentru ca nu il poti iubi iar dragoste cu forta nu se poate (ii poti spune si faza sa ramaneti prietene dar daca el tine cumva la tine sau ii place de tine sigur no sa puteti fi prieteni) happy

| Alexandra3012 a răspuns:

2 luni?laughing Poti numi asta relatie?laughing

| alexa6808 a răspuns:

I spui ca nu va mai puteti vedea, bla bla gaseste ceva

| CrisDdf a răspuns:

Pai daca merge bine de ce vrei sa-i pui capat?:S

| Anutsa_5885 explică:

Pentru ca vad diferenta dintre el si fostul meu prieten...acesta e un pic mai diferent si mai gelos

| Anutsa_5885 explică:

Pai da i-as putea spune.cu toate ca ma va intreba de ce? insa nu o sa am ce sa-i raspund...