| Cossy11 a întrebat:

Salut, am o situatie mai ciudata: imi place de o fata care ma placea si ea inainte (nu stiu de ce nu am actionat), dar acum cred ca are o parere destul de proasta despre mine si e cu altcineva ( relatia lor nu va mai rezista prea mult pentru ca nu se potrivesc). Stiti cum o pot face sa ma placa?

Răspuns Câştigător
| anamaria0974 a răspuns:

Parerea mea este sa vezi daca relatia dintre ei merge bine daca merge prost atunci e sansa ta incearca sa te apropii de ea incetul cu incetul intreab-o ce mai face la inceput chestii banale iar mai apoi dupa ce va avea din nou incredere in tine o poti intreba cum mai merge relatia ei indiferent de raspunsul primit de la ea tu sa-i fii alaturi si in scurt timp veti deveni prieteni buni si isi va schimba parerea despre tine si cinestie poti sa-i propui sa fiti impreuna si cu siguranta va acceptawinking. Bafta!

3 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Fa exact ce a spus si adrian: ii daruiesti o floare.
crede.ma a functionat si la mine :X
stiu ca iti este greu sa faci asta, insa te vei simtii si tu bine dupa. eu am fost seara pe intuneric si am rugat.o sa coboare si...

| s3byk91 a răspuns:

Sfatul meu e sa vorbesti cu ea si sa-i daruiesti o floare, o sa gezi ca o sa-si schimbe parerea despre tine, incearca, nu pierzi nimic. in 2 saptamani e a ta. crede-ma. Bafta

| DanielaDeny5 a răspuns:

Pai ar trebui sa astepti pana se desparte ea de prietenul ei. Apoi... sa incerci sa vorbesti mai des cu ea, sa glumiti, sa o inviti la o plimbare.