| AndreiLeviux a întrebat:

Salut am o stare nasoala pentru ca acum cateva zile am iesit cu fata la care eu tin iar ea a avut o problema si a baut ( pentru prima data ) s-a imbatat foarte repede! Apoi eu eram cu ea si vorbeam cu un prieten si ea tot facea mistouri gen " aha aha, ie, cum nu? " m-am enervat si i-am zis " taci ori eu plec " am mai ramas putin, si-a cerut scuze si am plecat, la cateva ore imi trimite mesaje ca ii pare rau, am zis ca o iert si ca e totu ok
Acuma vine o problema de atunci nu mai vorbim, iar eu sunt prea orgolios sa ii scriu si ea la fel...VI SE PARE NORMAL SA II SCRIU EU?!
Inca ceva sunt tot gelos chiar daca nu am de ce nu suntem impruna dar ea imi stie sentimele si eu la fel. si sunt acelasi
Sfat am venoie

7 răspunsuri:
| Ana94 a răspuns:

Eu zic că e normal să-i scrii tu. În felul acesta, ea va vedea că-ţi pasă de ea şi că te interesează într-adevăr soarta ei. Aşa că scrie-i cât de repede poţi şi întreab-o ce mai face şi vezi ce-ţi răspunde happy

| neutrino a răspuns:

Aceasta fata merita toata atentia ta, asa ca iart-o si scrie-i cat mai repede. Daca nu-ti raspunde, inseamna ca iar a baut ceva si trebuie sa revii.

| HinataYuno a răspuns:

Lasa orgoliul. Tu pierzi... si ea pierde. Fa primul pas...

| 66Dany66 a răspuns:

Fa tu primul pas, ia legatura cu ia pentru ca o va face altul in locul tau si pe urma o sa ati para rau...

| anonim_4396 a răspuns (pentru 66Dany66):

"ia","ati"... Ai sase ani? Nu ai intrat inca la scoala?

| Stefi32 a răspuns:

Pai eu zic sa o suni ca era beata si na nu stia ce zice.Si poate nici nu mai stie sun-o ca o s-o pierzi!

| Vuuv a răspuns:

Fa primul pas! Nu mai sta, mai ales daca tii la ea. E fata, logic ca asteapta de la tine, ma ales dupa ce s-a intamplat straight face