| Anonim_5518 a întrebat:

Salut am o urgenta va rog : Am o prietena de 9 luni, este la scoala la distanta de 35 km si vine acasa sambata si duminica, de 2 luni incoace ma tot cert cu ea zi de zi din cauza mea nu stiu cum sa fac sa ne fie bine si deodata ajungem la cearta incerc sa ma schimb dar nu pot tin la ea foarte mult si nu stiu ce sa mai fac, ea este genul de Orgolioasa... nu stiu cum sa mai fac sa ne fie bine la am2 va rog ajutati-ma crying

Răspuns Câştigător
| totEU_9066 a răspuns:

Poi nu te-ai pus intrebarea daca ea are pe cineva?
Poate asta e problema, nu trebuie sa te invinovatesti doar tu, Stii cand intr-o relatie mai mult te certi decat te iubesti si mereu e vina numai unuia dintre ei NU E DE BINE.Eu zic sa vb cu ea sa-i spui ce te doare.Parerea mea despre schimbat este ca nici un om nu se schimba pentru celalat da atunci cand e traficant laughing atunci mai zic dar din cate ai pov nu prea am inteles de ce vrei sa te schimbi, dar nah tu stii ce e cel maii bine pentru amandoi, eu iti sugerez sa vb cu ea iar daca e orgolioasa fii si tu un pic sa vada cum ewinking
Sper ca te-am fost de folos happy

3 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Fii sincer cu ea si spune-i ce te deranjeaza in relatia pe care o aveti.
Daca ea prefera orgoliul,atunci sa ramana cu el.

Nu te mai tine de fusta ei,nu o mai imbrobodi,spune-i tot in fata.

E bine ca ti la ea, ca o iubesti, dar nici nu te gandi ca sfarsitul relatiei e si sfarsitul vietii tale.Nu mai dramatiza inainte de a fi ceva concret.

O discutie serioasa, in care sa va spuneti ce simtiti unul pentru altul si ce vrea fiecare de la relatie ar fi de-ajuns.

Bafta!

| Crisu a răspuns:

Nu cred ca cearta incepe doar din cauza ta mereu, este imposibil. De ce nu vorbesti cu ea odata cand e linistita, sa incerci sa-i explici ca te-ai saturat de certuri mereu (si ea probabil s-a saturat) si ca ar trebui sa gasiti o solutie. Sa nu mai cautati subiecte de cearta oriunde, tu sa nu le mai cauti si ea sa nu se mai agite pentru orice nimic.

| Zenithf a răspuns:

Poate pur si simplu nu va potriviti.