Poi nu te-ai pus intrebarea daca ea are pe cineva?
Poate asta e problema, nu trebuie sa te invinovatesti doar tu, Stii cand intr-o relatie mai mult te certi decat te iubesti si mereu e vina numai unuia dintre ei NU E DE BINE.Eu zic sa vb cu ea sa-i spui ce te doare.Parerea mea despre schimbat este ca nici un om nu se schimba pentru celalat da atunci cand e traficant atunci mai zic dar din cate ai pov nu prea am inteles de ce vrei sa te schimbi, dar nah tu stii ce e cel maii bine pentru amandoi, eu iti sugerez sa vb cu ea iar daca e orgolioasa fii si tu un pic sa vada cum e
Sper ca te-am fost de folos
Fii sincer cu ea si spune-i ce te deranjeaza in relatia pe care o aveti.
Daca ea prefera orgoliul,atunci sa ramana cu el.
Nu te mai tine de fusta ei,nu o mai imbrobodi,spune-i tot in fata.
E bine ca ti la ea, ca o iubesti, dar nici nu te gandi ca sfarsitul relatiei e si sfarsitul vietii tale.Nu mai dramatiza inainte de a fi ceva concret.
O discutie serioasa, in care sa va spuneti ce simtiti unul pentru altul si ce vrea fiecare de la relatie ar fi de-ajuns.
Bafta!
Nu cred ca cearta incepe doar din cauza ta mereu, este imposibil. De ce nu vorbesti cu ea odata cand e linistita, sa incerci sa-i explici ca te-ai saturat de certuri mereu (si ea probabil s-a saturat) si ca ar trebui sa gasiti o solutie. Sa nu mai cautati subiecte de cearta oriunde, tu sa nu le mai cauti si ea sa nu se mai agite pentru orice nimic.