| XdNicoletaXd a întrebat:

Am o varsta destul de frageda, iar de un timp ma excit din orice posibila atingere sau pozitie de sezut si simt nevoia de contact sexual.Nu am prieten si consider ca este mai bine asa pentru ca daca asi fi avut cine stie ce s-ar fi intamplat.
La ce sa ma gandesc sau cum sa evit aceste momente fara ca cel e langa mine sa nu observe?! Funda.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Niciodata sa nu ignori propia sexualitate, e ceva perfect normal asa ceva, desigur fiecare e diferit, exista metode una buna e masturbarea, descoperirea propiei sexualitati, eu nu stiu ce varsta ai asa ca nu ot sa spun sa expriemntezi si sexul desigur mare grija ca bolii sunt dese si multe deci mare grija numai vb ca poti ramane gravida pentru ca esti fertila cand ai starii de astea

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu are rost sa-ti chinui organismul prin abstinenta. Iti poti elimina zilnic stresul hormonal printr-o degetica ceea ce dupa o vreme iti va diminua/atenua dorinta de sex real.Consider ca ar fi de bun augur sa-ti faci un prieten care sa te scoata cat mai mult pe afara la activitati specifice varstei voastre. Procedand asa s-ar diminua foarte mult componenta sexuala din activitatea ta mentala.

| mihai69 a răspuns:

Hmmmm... grea întrebare.
Uite câteva sfaturi - aplici doar ceea ce crezi că ți se potrivește:
- dacă vei începe seara să te masturbezi (să îți mângâi clitorisul până la plăcerea maximă - orgasmul) ai scăpa de o foarte bună parte din stresul erotic acumulat în timpul zilei și în timp gradul de excitabilitate îți va scădea;
- când simți că „te furnică", caută să te gândești la ceva care să-ți omoare pofta instantaneu - de pildă că ești la dentist și ăla forează adânc prin măseaua ta. Sau orice altceva asemănător. Dar din păcate, asta e doar un paleativ - nu faci decât să amâni acea excitare pentru altă dată.

| IonutCG90 a răspuns:

Salut, schimba poza aia de c***ca maca de la avatar, e furata si folosita si refolosita pe tot internetul. Sunt zeci de poze cu acea persoană, nu știu cine este dar au fost destule persoane care au practicat FURT DE IDENTITATE, o infracțiune care se e pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.

P.S.: Și cu ocazia asta îți trece și excitarea. Devi asexuată.

| Iridescent a răspuns:

Pubertatea?laughing mihai69 a zis bine, amana pana cand ti se linistesc hormonii.