Este foarte riscant sa te toarne si pe urma sa afle toata familia si sa stai ani de zile acuzat!
Gandeste-te de 1000 de ori inaitne daca merita sa afle bunicii tatal unchiul toata lumea
e riscant rau de tot
mai bine stati cuminti de si eu in locul tau as incerca sa stau direct de vorba
fara sa ii pun mana pe nicaieri
si sa o rog rumos din tot sufletul sa imi dea voie sa o vad
si sa ii spun oau uau uau
multumesc multumesc multumesc
mult de tot pentru ca mi-ai dat voie sa te vad
si ea o sa fie flatata de atatea multumiri
si aprecieri si multumiri
ca si cand ti-a facut cel mai frumos cadou din viata ta
doar faptul ca ti-a dat voie sa o vezi
Dar asta dupa ce faci 18 ani
O oportunitate ar fi la stran in apa ai inota pe langa ea si pur si simplu,, din greseala". Bafta sa ai! :*
Ii propui un joc foarte indragit in copilarie si anume "Doctorul ginecolog si pacienta insarcinata".
Nu cu verisoara! Sunt atatea fete pe lumea asta, iar tie iti place de verisoara.Sau nu poti atinge alte fete! Dar nu e frumos ceea ce faci, sa stii.
Nu e in regula sa ii faci asa ceva unei rude, in schimb mergi in cauti pe taticul tau ii ceri 50 de lei mergi la marginea orasului tau, sigur pe acolo sunt cateva 'domnisoare' care pentru aia 50 de lei te lasa sa le pipai cat vrei tu si sa incerci toate chestiile care iti trec prin minte, bafta.
Ce nepoliticos esti! De ce ai vrea sa faci asta? Esti un porc. Ma bucur ca nu am verisori ca tine si imi pare rau de verisoara ta.
Puteti sa dormiti in acelasi pat si cand ea doarme pui mana in zonele ei intime. Daca se trezeste te prefaci ca dormi! Bafta!