| gmxromania78 a întrebat:

Salut, am pistrui pe nas si cateva cosuri si puncte negre pe barba si frunte, ar putea sa se indragosteasca o fata de mine? (am si tenul gras).

5 răspunsuri:
| Ana94 a răspuns:

Da,ar putea. Dacă ai să întâlneşti o fată la locul ei, care nu se uită neapărat după aspectul fizic şi pentru care mai contează şi caracterul ai toate şanselewinking Coşurile or să dispară că şi eu mai am dar faţă de cum eram acum 2-3 ani,acum am mai puţine şi sper că, odată cu înaintarea în vârstă, îmi vor dispărea.

| DrunkenRat a răspuns:

Nu conteaza aspectul, conteaza caracterul. Riscul la persoanele care arata bine este ca pot intra intr-o relatie bazata numai pe iubire... fizica. Daca arati ca naiba, ai noroc, pentru ca cine se agata de tine va fi interesat de persoana ta si nu de aspectul tau. Cat despre ce ai descris tu acolo, chill, dupa o perioada dispar.

| mimiwewem a răspuns:

Bună. Crede-mă, contează aspectul. Încearcă să folosești o loțiune pentru puncte negre. și foloșește o cremă pentru tenul gras (ți-aș recomanda GEROCOSSEN., care după o bucată de timp o să-ți dispară și pistruii, se găsește în farmacii și costă vreo 20 de lei) O să-și facă efectul.happy cât de pistrui eu zic să ți-i lași așa, nu-ți fă probleme.
pa-pahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde incarca sa iti cureti renul iti recomand gelul de curata tenul Avene Cleanance e cm 50 de lei pe net fara transport.
Bine inteles sunt si fete care te vor placea si daca ai tenul asa cum zici tuhappy.

| gmxromania78 explică:

ID meu: cryz_kontakt22, pentru a va da o poza cu mine, sa imi spuneti ce parere aveti.