Pai eu cred ca si ea te iubeste, da face pe interesanta.Ai facut bine ca nu ai vrut sa mai ramai prieten cu ea.Si mie mi-se intmpla la fel.Si e imposibil sa nu mai simta nimic pentru tine .Ca nu poti sa uiti o persoana de pe o zi pe alta(si mai ales ca sunteti in aceeasi clasa si va vedeti zilnic ).
In primul rand incearca sa o faci geloasa,vorbeste cu fete, date la el, vezi tuca esti baiat.
Si in al 2-lea rand fa asa o zi uitate la ea insistent.Si dupa aia nu te mai uita deloc.Chestia asta le enerveaza pe fete la culme adica le fac curioase.Si vezi cum o sa reactioneze. Sigur o sa fie geloasa.
Bafta
Pai nu are cum sa nu te mai iubeasca dupa atat timp.Te iubeste.Da face pe indiferenta.
Sfatul meu este sa o faci geloasa :d. Date la fete, daca tine la tine o sa moara de gelozie.Fao si tu sa sufere.
Si al 2-lea sfat :o zi uitate la ea insistent,uramtoarea zi nu te mai uita deloc, si tot asa. Lucrul asta le calca pe fete pe nevi adica sun curioasa.
Bafta, si sa va impacati cat mai repede >
Las-o in pace! Se pare ca pentru ea nu conteaza ca ati fost impreuna. Cred ca a vrut sa se razbune pentru aia 2 ani. Cum ti-am spus, bine ar fi sa o lasi in pace, dar daca chiar iti doresti sa te impaci cu ea, atunci vorbeste cu ea...