Cred ca ar fi bine sa va intalniti si sa ii ceri sa fie sincer cu ce s-a intamplat. Dupa ii spui ca apreciezi sinceritatea ( daca e sincer ) dar ca doare prea tare sa il ierti. Daca minte e clar ca nu vrei sa mai fii cu el niciodata. Daca e sincer va despartiti. Si apoi chit ca e greu astepti sa faca el primul pas. Daca te iubeste cu adevarat va face multe sacrificii si iti va demonstra asta. De obicei baietii te rog sa ii ierti dar apoi daca tu vrei o pauza renunta sa se mai roge de tine si merg mai departe ( cei superficiali ). Cel mai bine ar fi sa va despartiti. Daca te iubeste cu adevarat iti va demonstra pe urma.
Lasa-l sa se chinuie mai mult sa-ti arate cat de mult te iubeste. Lasa-l sa faca eforturi. Trebuie sa inteleaga ca tu nu esti o fata naiva care ii permite orice si daca te iubeste va trebui sa fie doar cu tine.
Nu merita iertare, din punctul meu de vedere, dar daca tu zici ca il iubesti, incearca sa-i mai da-i o sansa, dar gandeste-te bine, poate sa faca si a doua oara asa ceva, si atunci o sa suferi si mai mult.
Tu sti mai bine daca merita sa-l ierti sau nu!
Spune-i sa-ti demonstreze ca te iubeste si ca merita sa-i fi alaturi, pedepseste-l putin, sa sufere si el, cum ai suferit tu in momentul cand ai aflat ca se saruta cu alta. Nu e bine ca noi fetele sa ne lasam calcate in picioare, crede-ma! Eu am invatat asta in sfarsit! trebuie sa ai mai multe pretentii de la un baiat. Nu conteaza numai ca e frumos, trebuie sa aiba si alte calitati.
O sa vezi tu cu timpul cum sunt barbatii, si fi sigura ca o sa-ti intalnesti jumatatea potrivita.
IGNORAL, este cel mai bun lucru la moment. Un timp nu-i raspune nu vorbi cu el si vei vedea ca totul va fi OK. Va intelege multe lucruri.BAFFTA
lesY întreabă: