| ciprian2001 a întrebat:

Salut.
Am sa enumar in cateva (mai multe) randuri problema mea actuala
Prima parte:

-Am cunoscut o fata acum 6 luni, eram din aceeasi scoala (sunt a 9-a acum, ea a 8-a). Dupa un timp m-am indragostit de ea.Stiam ca si ea simte asta.Am iesit cu ea si cu o prietena de-a ei, iar la sfarsit cand am ajuns acasa mi-a spus ca nu ne potrivim.A fost un soc destul de mare.Acum suntem din nou prieteni (ne-am certat de cateva ori). Ieri am venit dintr-o tabara de 5 zile, in care a fost si ea.Mereu ne jucam,ne dadeam porecle,ne atingeam,vorbeam,ma chema la ea in camera,vorbeam prin mesaje,inotam impreuna... fata respectiva a inventat odata un iubit pentru a ma face gelos (faza cu iesirea fiind in martie,iubitul fals in mai) dar acum iar a aparut "un iubit" despre care prietena mea cea mai buna spune ca este fals pentru ca noi,ca grup,iesim cu ea de multe ori si niciodata nu s-a afisat cu iubitul ei, nu vrea sa ne spuna cum il cheama, nu pomeneste de el....Bff-ul meu spune ca se uita dupa mine lung, roseste, pomeneste de mine.Eu si fata respectiva vorbim destul de mult, iar dupa cate s-au intamplat in tabara..nu mai stiu ce sa cred.Cum pot afla ce simte ea de fapt? Dar daca iubitul e fals?

a doua parte a problemei:

Avem alta fata in grup pe care toti ceilalti baieti au incercat sa o cucereasca si n-au reusit..Este foarte inchisa in ea si nu prea vorbeste, dar dupa un timp am ajuns sa vorbesc cate 6-7 ore pe zi pe wapp cu ea.e foarte deschisa,radem mult,se vede ca ii pasa...Din nou apare in joc bff-ul meu care spune ca imi fac sperante false,ca ma vede ca un prieten.Ce fac? Sa incerc mai mult cu prima sau a doua? Daca da, cum? instructiuni, va rog.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Jocurii de mici ce sa spun, va meritati viata sincer

| Klandestin a răspuns:

Asa ii cand sunteti mici, o sa va dati seama mai incolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

So sweet. Incearc-o, nu te gandii la prostii ci asa sa vezi mai povestete cu ea vezi daca iti faci sperante false sau nu singur.
Ai grija ca daca devii mai deschis sau vorbesti prostii s-ar putea sa isi schimbe imediat parerea. Asa-s fetele...