Nu trebuie sa intri in panica. In primul rand trebuie sa te interesezi daca in acel moment candati intretinut sexul, iubita ta era sau nu in perioada fertila. Doar in cazul in care sexul a avut loc in PERIOADA FERTILA exista sanse reale de a se forma/naste o sarcina. In cazul in care actul sexual a fost intretinut in oricare alta zi a ciclului menstrual din afara perioadei fertile, teoretic este o probabilitate de sarcina de 3-5%, insa posibilitatea de a se forma o sarcina scade cu cat sexul este intretinut mai aproape de perioada zilelor de menstruatie cand probabilitate este de maxim 1-3%. Pe baza celor prezentate, tu esti cel care poate evalua singur in ce masura ar fi posibil sa apara o surpriza neplacuta. Multa sanatate!
Tine minte:ejacularea in afara vaginului(coit intrerupt) nu fereste partenera de a ramane insarcinata. Daca nu ma crezi, consulta si un medic.
Daca iubita ta era in perioada fertila in momentul cand ai scapat in ea sperma, este posibil sa fi ramas gravida. La 21 zile de la actul sexual, faceti un test de sarcina si el va va spune daca a ramas sau nu gravida. In cazul in care este gravida, vorbiti cu parintii tai sai ai ei, sa va creasca copilul si voi sa va vedeti de scoala.
Exista pastila de a doua zi...
Daca nu cinoasteti nici cele mai elementare reguli...lasati-va de putut!
Nu mai ma speria si tu cas destul de speriat eu... am nev de sfaturi nu de acuzatii.
Dac vrei sa imi dai bine dac nu nu com
Dacă vrei sfaturi, dă mai multe detalii, precum dacă prietena ta era/era în perioada fertilă, evident, dacă ai habar ce e aia.