Faza naspa e ca ea ca mai demult am injurat-o/ mi-am batut joc de ea enorm... Imi vine sa-mi rup capu.
Peste 1 saptamana imi iau masina. Crede-ti ca va avea incredere sa se plimbe cu mine ( nu am 18 ani si nici carnet, dar conduc AS ).
Sunem amandoi la acelasi liceu ( ea cu un an in fata ) Ar trebui sa ma port intr-un anumit fel la liceu?
Ii plac foarte mult muschi ( patratelele ) Ar trebui sa ma duc la sala? ( am patratele, ii plac enorm, dar sunt mai mici. )
Faza cu patratelele e la fel ca faza cu sânii. Nu contează mărimea ca tot frumoase/frumosi sunt. Deci nu.ti fa griji ca nu sunt evidentiate sau mai stiu eu ce. Ideea e ca daca te.a placut asa mult probabil inca mai simte ea ceva (nu la fel de pronuntat, ce.i drept). Vorbeste cu ea mai mult prin mesaje si la scoala, si spune.i ca ti.ai amintit de vremea cand erati mai mici si ca iti pare rau ca te.ai comportant urat. Apoi spune i ca regreti si ca ti se pare o persoana minunata. Vei vedea apoi parerea ei.
Cum sa-i spun asa? Pai eu mor de rusine...
Daca ei ii place sa te bage in seama, ar trebui sa treci peste rusine si sa te implici.
beausingurlamasamea întreabă: