Din cate am inteles s-ar putea sa ai niste "patratele" insa in mod sigur nu ai "creier" si din acest motiv esti un pusti imatur dar si mai grav de atat unul iresponsabil. Un adevarat pericol social!
Ești puțin bâlbâit, nu?
http://www.tpu.ro/......la-noi-nu/
===
Apropo de mașină - știi că e caz penal conducerea fără permis, da? Oricum, sper că ea are mai multă minte decât tine și nu va dori să se sinucidă urcând într-o mașină condusă de un puști fără carnet și fără experiență, dar care deja se crede „AS" (poate „ei, ași!") al volanului.
Nu te prosti cu condusul fara permis, ca nu mai e ca acum cativa ani sa nu te intrebe nimeni, nimic. Acum si in comune te opreste politia si risti sa faci inchisoare de la 1 la 5 ani.
Nu o să fiți împreună stai liniștit...va înțelegeți că prieteni.și odată ce te întâlnești cu vreo fată și va fi dragoste la prima vedere(eu cred în asta)...ce n.a mers de la început n.o să meargă acum.
Sincer cred ca inca te place..si daca acum iti place si tie de ea iti spun sa te bagi cu ea in seama, ca maine poimaine o vezi cu unu si o sa fi cam gelos Incearca sa nu o pierzi.Si legat de sala, te duci daca vrei sa arati tu mai bine pentru tine, nu pentru altcineva. Daca ea te place, te place pentru cum esti nu pentru cum arati..bine e si important cum arati cat de cat . Bafta.
beausingurlamasamea întreabă: