| DanyelTode a întrebat:

Salut am sa va povestesc si eu ceva. m-am imprietenit cu o fata acum 1 an, de 1 luna juma m-am indragostit de ea nebuneste, faza e ca suntem cei mai buni prieteni stam in fiecare noapte in fata casei pana dimineata povestind, vine la mine facem mancare ne uitam la filme etctongue.si intro seara stateam afara si incepe sa rada si cand am intrebat-o ce e a zis ca i-a venit sa ma sarute si am ras aman2, toata seara am ras si am fost veseli aman2. mai trz am aprins o tigare si cand era mai gata face ea, auzi vrei sa facem economie? [vorbea la caterina] si m-a luat si m-a sarutat pe principiul sa nu fumam aman2 odatalaughing. daca intelegeti. in fine a fost cel mai fain moment din viata mealove struck. Am auzit de faza asta ca se marescpupilele cand esti cu cineva pe care il iubesti. aseara a venit la mine si am facut niste cartofi pai si ne-am asezat la masa, vorbeam fata in fata si m-am uitat atent la ea, si avea pupilele foarte mari, de abia se mai vedea culoarea ochilor [si mie cand sunt cu ea mi se maresc, m-am uitat in oglindalaughing] Deci am nevoie de sfaturi.
ps: un singur lucru va cer nu imi ziceti daca sa-i spun asu nu ca o iubesc asta decid eu cand simt ca e timpul si chiar nu ma influenteaza niste comentari la o decizie ca asta.Mersi pentru intelegere:X

6 răspunsuri:
| Youcandoit a răspuns:

Nu prea vad pentru ce ai nevoie de sfaturi se pare ca ai situatia sub control:fata te place tu o placiwinking
Deci de ce ai nevoie de sfaturi?

| neutrino a răspuns:

Cand doi tineri sunt indragostiti nu exista comentariu. Barfele vin mai tarziu. Sa fiti iubiti!

| DanyelTode explică:

Am uitat sa adaug, vroiam sa stiu daca ma place si ea:-s...

| alma17 a răspuns:

O intrebi pur si simplu daca ei ii place de tine si daca iti raspunde negativ ii zici ca asta ti-a venit pe moment dar daca raspunde afirmativ ii zici ca si tu o placi pe ea si o intrebi daca vrea sa fiti impreuna.Bafta!

| Gεσяgιαηαα a răspuns:

Buna!
Din cate am citit se pare ca esti aproape sigur ca te place!
Asa ca spune-i! Doar nu vrei sa ti-o ia altul inainte! Asa ca, hai fuguta le ea!

P.s : Ca sa fie romantic cumpara un trandafir si un ursulet sau o cutie cu ciocolata etc vezii tu!

Bafta!

Răspuns utilizator avertizat