@deywtza bullshit mate
Pai sa vedem,in primul rand este o mare PROASTA! Eu zic chiar daca se va intoarce la tine nu te injosi asa de mult incat sa umbli cu ea,daca te mai intreaba spune-i ca este o proasta si nu vrei sa ai deaface cu ea si cu scorpile ei de prietene,sincer acum este imatura si proasta, nici ea nustie ce vrea:-J asta normal daca vrei o relatie stabila si lungutza, daca vrei doar sex fa cum spune deywtza daca vrei o relatie lunga nu se merita cu o astfel de fata jegoasa:-J adica daca te injosesti tu asa de mult ca sa fi catelushul ei este alta traeba^^ acum faci cum vrei eu doar mi-am dat cu parerea si niste sfaturi care sunt adevarate din experienta
Pai.in situatia ta probabil te va mai cauta. Faptul ca le-a pus pe altele sa-ti spuna ca nu puteti continua e o chestie destula de buna, adica nu putea sa-ti spuna ea. Totusi nu cred ca ea le-a pus pe fete sa te faca urat si altele. Mai stiu si eu fete d-astea care fac asa si mereu s-au intors inapoi la baieti.acum nu stiu sigur daca se va intampla si in situatia ta...depinde de fata
Anonima17191 întreabă: