| flyproject a întrebat:

Salut am sa va va spun ceva m-a invitat o fata in oras, ok am acceptat seara am sunato numi rasp la tel si a doua zii iarasi o sun si imi rasp o colega si imi spune ca sunt urat si toate tampenile si cica sa inpacat cu prietenuso fostul ok, si acum 3 saptamana spunea de el cai obsedat bla bla ok da de ce vb cu mine, dc ma invitat in oras, i-am spus dc nu miai spus tu in fata ca nu putem continua, dc lea pus pe toate proastele sa ma sune ok, sunt mai draguz decat prietenuso bine nu ma laud, daca tine la el asta e. Funda plss

ce zicei au trecut 3 saptamana are rost so mai caut? cred ca nu big grin

3 răspunsuri:
| ĄŇÐİ a răspuns:

Buna.Eu zic ca nu mai are nici un rost sa o mai cauti pentru ca si-a batut joc de tine.Doar ipocritele isi pun prietenele sa vorbeasca in numele lor.Ar trebui sa-ti gasesti o prietena care sa nu-si bata joc de tine si sa te iubeasca cu adevarat.Succes! happy
fundita?

| andreii2 a răspuns:

Eu zic, daca ai ocazia, cand te intalnesti pe strada sau in alta parte cu ea.sa ii bati obrazul.Asa ceva nu se face.parerea mea ca nu merita decat sa o faci sa se simta prost atragandu-i atentia ca nu e frumos ce a facut.Nu fa altceva de genu razbunare.Succes.funda?

| fyfy3 a răspuns:

Cam ciudat pentru ca nu fetele invita baietii in oras ci invers