Nu numai ca ne-ai mai agresat cu intrebarea asta,dar e asa o mare prostie,ca-mi vine sa urlu cand vad ce mari probleme au tinerii nostri. Daca si vorbesti asa cum scrii, nu vei avea sanse cu nici o fata, nici macar de categoria a 2-a.
Mai ti-am raspuns la intrebarea asta,ai pus-o de tone de ori,si parca ti-am raspuns si pe mess,si iti raspund la fel! Nu o mai cauta, esti idiot daca o mai cauti, chiar daca prin MINUNE va accepta sa fie cu tine atunci va sta cu tine pac 3 minute pe ceas,dupa care te va umili,te va pune sa-i sugi tocu,si te va lasa cu inima franta! Vei suferi doar mai mult,in loc so uiti fi idiot si fii sclavu ei,mai ales daca vede ca esti disperat dupa ea,o sa fii sclavu ei rau de tot, dar daca esti idiot asa iti trebuie! nu bagi la cap ca este o profitoare, si chiar daca tii la ea (si eu tin la una care este asa dar ma abtin ca este prea CURVA) o sa te raneasca! Decat cu o curva mai bine fara! acu depinde daca esti curvar
Nu o mai cauta.Nu a procedat corect,nici o fata educata nu ar face asa ceva, stai linistit mai sunt fete pe lumea asta, fii sigur ca vei gasi mai bune si mai destepte decit ea.Bafta!
Da poate sa fie o prostie de a ei... se vede ca ea dorea ceva cu tine sa aiba dar ea simpatiza nu numai pe tine dar si pe alticineva si se vede ca acela pe care ea il simpatizeaza mai mult i-a raspuns ceva acolo si pur si simplu dorea sa scape de tine si a trimaso sa vorbeasca prietena ei cu tine.Nu-ti facea griji totul e ok fete pe lume mai sunt si daca spui ca nu prea tii la ea atunci nici nu are rost sa o astepti
Pai...a fost alegerea eioricum eu cred ca a facut o gresealasi ca tot la tine o sa se intoarka trebuie doar sa ai rabdare. succes
Remusopen întreabă: