1. Da, este adevarat. Riscul este intre 4 si 27% pentru fiecare act sexual, in functie de perioada ciclului menstrual in care se gaseste ea. daca nu va permiteti o sarcina, folositi prezervativ la fiecare contact sexual.
2. Este din cauza stresului si lipsei de experienta. Se va regla in timp, cu rabdare si intelepciune.
Pai nu poti fin sigur daca nici tu nu sti daca ai ejaculat sau nu,
dar daca sustii ca nu atunci asa sa fie.
da poate sa fie dn cauza stresului, app de sarcina nu poate sa ramana insarcinata de la lichidul lubrifiant, dar revin:nu poti sa st sigur daca nici tu nu st daca ai ejaculat.
dar sa speram ca nu este asa si va tin pumnii...
la multi ani!
Sunt aproape sigur ca nu am ejaculat
si inca ceva ce am uitat sa precizez
nu i-a mai venit menstruatia de 2 luni...
Alecsutza, vorbesti prostii. Se refera la lichidul preejaculator care si el contine spermatozoizi deci clar poate sa ramana gravida.
Sunt aproape sigur ca nu am ejaculat
totusi trebuia sa simt ceva, cu toate ca in vaginul ei, tinand cont ca is primele turi pentru ea si i-am dat putin da i-am dat bine era balta inauntru
nu cred ca e posibila ejacularea fara a simti
despre menstruatie trebuie sa precizez ca nu i-a mai venit de 2 luni
Vezi tu, aceste intrebari sunt rezultatul faptului ca nu te-ai informat inainte sa iti asumi o responsabilitate: inceperea vietii sexuale. Primul lucru pe care trebuia sa il faci era sa te informezi. Nu e prea tarziu nici acum.
1. Da, e adevarat. Riscul de sarcina este destul de mare daca lichidul prespermatic ajunge in vagin.
2. La primele contacte sexuale e normal sa se intample asa. O sa se obisnuiasca "Mr Happy" in timp.
Citeste despre tot ce inseamna viata sexuala, pentru binele viitorului tau. Nu e tarziu, desi trebuia sa fi facut asta deja.
Bafta.
Daca ar lua acum anticonceptionale tinand cont ca toate astea sau intamplat azi noapte si ieri noapte... ar scapa d o posibila sarcina?
nu i-a venit menstruatia de 2 luni mai spun odata
@sapinto
Riscul exista, sa incerce un test de sarcina pentru a putea sta amandoi linistiti daca nu exista vreo sarcina.
Pai nu i. a venit ciclu de 2 luni, dar voi ati facut sex acum cateva zile, asa spui tu aici, deci pentru ca nu i. a venit ciclu e din alta cauza, si trebuie sa se duca la control
1.Aici te aprob. Acel lichid pre-spermatic, are odata, rol de lubrifiere, dar mergand "pe acelasi drum" cu sperma, poate contine si spermatozoizi. In comparatie cu ea, care este eliminata prin penis, in timpul orgasmului, lichidul pre-spermatic este eliminat fara a-ti da seama, si cum spuneam, poate ramane insarcinata.
2. Legat de problemele cu erectia, cauzele pot fi multiple. Cum ai spus si tu, oboseala, sau ca nu ai mancat, dar poate fi si din cauza ca nu aveai starea necesara, ori ca aveai altele pe cap. Impotenta ( chiar daca suna extrem ), poate avea si o cauza psihologica ( un complex capatat din cine stie ce motive - dar stai linistit, poate fi tratat ). Metode de tratare, ar putea fi folosirea fanteziilor ( ea intr-o tinuta sexy inainte de a incepe ), un oral ( daca reusesti sa o convingi ), si daca nu ma insel, cred ca si masturbarea ar fi o solutie ( solutie cei drept cam respingatoare pentru unii ). In orice caz, poti sa mergi si la medic si sa ii spui problema ta. Nu e nici o jena; sunt multi altii cu aceeasi problema ca si tine.
beausingurlamasamea întreabă: