| ANF2004 a întrebat:

Am și eu 3 întrebări legată de penis.
1. Titan Gel este Fake sau chiar funcționează?
2. Dacă funcționează, de unde aș putea să iau și cât m-ar costa?
2. Dacă este Fake, totuși cum aș putea să îmi măresc penisul cu minim 4cm (îl am de 13cm).
Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Raspunsurile PERTINENTE dar mai ales CORECTE la intrebarea ta :
1.) Gelul ''MIRACULOS'' Titan Gel este 100%... fake,
2.) Fiindca ar fi 100% INUTILE si lipsite de sens nu detin astfel de informatii.
3.) Stiinta si tehnologia medicala existenta la aceasta data, NU au reusit sa puna la punct/sa gaseasca nicio metoda eficienta de marire a lungimii penisului (fara a fi eliminate riscurile enorme pe care le implica operatia de sectionare a ligamentelor (care sustin penisul) prin care se spera sa se obtina o crestere a lungimii de maxim 2-3 cm)
Penisul tau ca lungime, se incadreaza in media nationala a barbatilor din Romania. Sanatate!

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ceva din Iq nu vrei sa maresti? Altfel nu ai mai crede toate porcariile de la reclame. Doar chirurgical iti poti mari penisul.

| epurasu a răspuns:

Tehnologia medicala existenta la aceasta data, NU au reusit sa puna la punct - sa gaseasca nicio metoda eficienta de marire a lungimii penisului - tot ce e in reclame este fake.

| Violleta2022 a răspuns:

Titan gel nu-i fake, doar total inofenstiv, fiind un produs ca oricare altul, din pacate nu functioneaza. A aparut la cererea barbatilor disperati, promitand dar nefacand nimic.
Daca functiona, nu crezi ca la ora asta toti barbatii aveau sula pana la genunchi?
Din pacate, nu exista tratament, lotiune, gel sau minune care sa-ti mareasca penisul!
Singura solutie ramane operatia chirurgicala unde epnisul se poate mari cu 2, maxim 3 cm, dar nimeni nu-ti garanteaza reusita operatiei, putnad sa ramai impotent dupa operatie.
Multumest-te cu cat o ai de lunga si invata tehnici de satisfactie sexuala pentru femei, daca pensiul nu te ajuta.

| Violleta2022 a răspuns:

Titan gel este total inofenstiv, fiind un produs inutil! A aparut la cererea barbatilor disperati, promitand o gramada, dar nefacand nimic.
Daca functiona, nu crezi ca la ora asta toti barbatii aveau sula pana la genunchi?
Din pacate, nu exista tratament, lotiune, gel sau minune care sa-ti mareasca penisul!
Singura solutie ramane operatia chirurgicala unde penisul se poate mari cu 2 - max 3 cm, dar nimeni nu-ti garanteaza reusita operatiei, putand sa ramai impotent dupa operatie.
Multumest-te cu cat o ai de lunga si invata tehnici de satisfactie sexuala pentru femei, daca pensiul nu te ajuta.

| Andreeush a răspuns:

E fake, doar chirurgical îl poți mări.

| Donsavas a răspuns:

Exista creme de mărire a penisului însă sunt steroizi si se dau doar pe reteta.

| Hoțul a răspuns (pentru Donsavas):

Unde?

| Donsavas a răspuns (pentru Hoțul):

Cremele si pastilele cu steroizi sunt eficiente doar in perioada de crestere sau atunci cand ai deficiente in sânge de hormoni steroizi.

| Plato a răspuns:

Fake.
Nu exista nicio posibilitate, doar operatia.

| Gofigi a răspuns:

Învață să folosești ce ai și nu o sa îți mai trebuie mai mult

| Fata1234 a răspuns:

Fake