Mic, dar cat ai tu ca inaltime si greutate? Ca daca ai 1, 50 ar fi culmea sa ai si sula de juma de metru...
Nu conteaza marimea penisului.conteaza cum stii sa-l folosesti. chiar daca e mic poate sa faca fata sa inebuneasca de placere. si sa-ti raspund la intrebare. dupa parerea mea, e mic dar tinand cont ca inca esti copil, e buna marimea pe care o ai. vei vedea ca,daca incepi relatiile sexuale, mai dese, si daca iti rupi asa zisa "ata" va creste cu cel putin 2 cm in plus.dar nu te sfatuiesc sa o rupi, pentru ca vei avea o durere ingrozitoare
Aniela333: Te oferi tu? Daca nu, nu mai da sfaturi cretine. Bianca154: faza cu ruptul "atei" si cresterea cu 2 cm ai luat-o din Praslea cel Voinic?
Si pentru cel care a pus intrebarea: stai linistit ca te descurci! Media la asiatici la maturitate e de 10-12 cm si ei au inventat unele dintre cele mai de succes practici sexuale.
Uite mhai.io am 15 ani si cand e erecta este de 13-15 cm...la unii sistemult genital poate fi mai lent decat la unii(cum e la tine), deci nu te ingrijora ca nu e nimic grav;-)...tu doar distreaza fetele cum stii;-)
Da,deci eu zic ca ar trebui sa o incerci pe o fata, daca o satisfaci pe ea nu te mai ingrijora, nu conteaza marimea ci doar ce placeri face ea
Mersi mult de raspunsuri aaa si app 176-178 greutate 55-56 si as vrea sa stiu marimea exacta care ar trebui sa o am
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: