| 434343 a întrebat:

Salut am si eu aproape 15ani ii fac in mai vreau sa va intreb care ar trebui sa fie marimea penisului meu eu o am de 8-9 cm (sculata)

12 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Mbine.

| TheSpecialOne a răspuns:

Mic, dar cat ai tu ca inaltime si greutate? Ca daca ai 1, 50 ar fi culmea sa ai si sula de juma de metru...

| albertcraiova a răspuns:

La 15 ani ar trebui sa o ai cam 13-15 cm asa

| bianca154 a răspuns:

Nu conteaza marimea penisului.conteaza cum stii sa-l folosesti. chiar daca e mic poate sa faca fata sa inebuneasca de placere. si sa-ti raspund la intrebare. dupa parerea mea, e mic dar tinand cont ca inca esti copil, e buna marimea pe care o ai. vei vedea ca,daca incepi relatiile sexuale, mai dese, si daca iti rupi asa zisa "ata" va creste cu cel putin 2 cm in plus.dar nu te sfatuiesc sa o rupi, pentru ca vei avea o durere ingrozitoare

| AndreiC a răspuns:

Aniela333: Te oferi tu? Daca nu, nu mai da sfaturi cretine. Bianca154: faza cu ruptul "atei" si cresterea cu 2 cm ai luat-o din Praslea cel Voinic?
Si pentru cel care a pus intrebarea: stai linistit ca te descurci! Media la asiatici la maturitate e de 10-12 cm si ei au inventat unele dintre cele mai de succes practici sexuale.

| Marius151 a răspuns:

Marimea normala la un adult e de 13-17 cm.

| DjAxL a răspuns:

Uite mhai.io am 15 ani si cand e erecta este de 13-15 cm...la unii sistemult genital poate fi mai lent decat la unii(cum e la tine), deci nu te ingrijora ca nu e nimic grav;-)...tu doar distreaza fetele cum stii;-)

| csdeaglecs a răspuns:

Inseamna ca esti obezrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt experta la marime si sunt o fata dar stiu sigur ca pe la 20 de ani marimea normala este intre 14-16 cm si pana atunci iti mai creste sigur eu cred ca este foarte bine.Multa sananate!

Răspuns utilizator avertizat
| Aniela333 a răspuns:

Da,deci eu zic ca ar trebui sa o incerci pe o fata, daca o satisfaci pe ea nu te mai ingrijora, nu conteaza marimea ci doar ce placeri face ea

| 434343 explică:

Mersi mult de raspunsuri aaa si app 176-178 greutate 55-56 si as vrea sa stiu marimea exacta care ar trebui sa o am