Salut amice..eu zic sa o uiti ..stiu ca ti la ea dar e cel mai bine asa..iti va fi greu dar, ei nu-i mai pasa de tine.Tu nu vezi lucrul asta? si pana la urma daca tinea la tine.te ierta si iti mai dadea o sansa ..parerea mea. Sper ca te-am ajutat.Bafta!
Sa te impaci cu prietenul tau si sa o uiti pe fata aia. Se vede clar ca e curva daca ti-a dat o poza in chiloti, adica pe bune? Nu ai niciun pic de logica?
Asa judeci tu dupa capu tau prost ca o femeie e curva daca da cuiva o poza in chiloti. Da alea care "dau" poze in pasarica goala in Playboy sa se labareasca toti uitandu-se la ele ce sunt? curve platite?
Bine, nu chiar curva, dar proasta de bubuie sigur e.
Ce sa faci? Sa te bucuri ca ai scapat de o asemenea curva! Oare cati baieti i-au mai cerut poze cu ea si oare ce fel de poze le-a dat? Nu mai fii prost! Pune mana si cauta-ti o fata cuminte, nu una care iti da poze cu ea in chiloti.
Daa la asta m-am gandit si eu
Mintile geniale gandesc la fel.
Atunci nu-ti mai cere scuze, ea sa obisuit sa faci pe catelu si ea sa te refuze deja e un joc vechi. Tu zii asa ( uite cum sta treaba draga, eu n-am facut-o intentionat si nu am crezut ca te vei supara din atat chestie, daca tu crezi ca din acea greseala merita ca noi sa nu mai vorbim deja ai spus tot, daca vrei sa ma ierti bine, daca nu e treaba ta, e ultima data cand iti spun asta) si e de ajuns. Nu te mai ruga de ea sa te ierte, cu cat te rogi mai mult cu atat no sa te ierte. Asta e... Succesc
Baa ia lasati-ma in *** mea cu texte"ca e curca ca e proasta de bubuie etc. daca si ea curvaa...e clar am auzit-o si pasta curva si sa fie virgina