anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu nevoie de ajutor cu o fata, dintre doua gemene! Amandoua sunt buuune, dar le-am intalnit intr-o zi la strand, le-am mai tras niste priviri pe acolo, am vazut ca mi-au "raspuns", dar nu am avut tupeu sa merg sa le cunosc... sad si acum imi pare rau ca le plac pe amandoua, dar nu stiu cum sa mai dau de ele. Din ziua in care le-am intalnit am mers in fiecare zi la strand sa vad daca le mai intalnesc, dar nimic... crying
Am nevoie de ajutor plzzzz! Cum pot sa le intalnesc din nou?!?!?

Răspuns Câştigător
| R3sPeCt a răspuns:

Singura solutie care imi trece prin minte, e sa te duci sa vorbesti cu persoana care are grija de piscina(administratorul) si sa il intrebi daca le cunoaste. daca le cunoaste si iti zice unde le poti gasi, bagate cu ele in seamawinkingbafta si sper sa le gasestihappy

3 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

In vise...

| KaterinaPetrova a răspuns:

Asta e. treci peste. din cate vad ai doar 12-13 ani

ce repede se indragostesc copiii. oricum nu ai fi avut nicio sansa cu amandoua;-j

asta e daca nu ai avut tupeu nu ai avut.mai sunt multe fete si tu esti inca mic. vei gasi fata potrivitaa. si nu se stie niciodata poate le vei mai intalni

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ei, am auzit ca la mine in clasa o sa vina 4 colegi noi, dintre care 2 sa fie gemene. Se poate sa fie ele, dar... problema este ca noi toti cand avem una buna in clasa ne dam la ea si de multe ori iese dezastru, dar, m-am hotarat ca daca vreunu' mai face concurentza cu mine ii dau o mama de bataie de nu-si mai simte capu' (daca comenteaza big grin)