| Denyl a întrebat:

Am si eu nevoie de niste sfaturi. Am stat pana acum doua luni cu o fata dar au aparut niste probleme intre noi si ne-am despartit. saptamana trecuta insa trebuia sa ne intanlim ca "prieteni"
Treaba e ca eu cam as fi vrut sa devenim iar un cuplu insa ea spunea ca mai bine o lasam balta(respectiva tot are impresia ca eu am inselat-o cu toate ca nu era chiar asa)
Oricum. Eu am acceptat situatia insa in acea zi ea imi spusese sa ne vedem la 8, iar eu intre timp am plecat cu niste prieteni la un local sa mai discutatm. am observat ca s-a facut 8 jumate si ca nu a dat niciun semn. Am sunat si suna o data si dupa se inchidea,i-am trimis mesaje.etc
In momentul acela mi-a venit stupida idee de a ii reprosa tot ce nu mi-a placut in relatia noastra,in a da vina pe ea pentru despartirea noastra si am folosit si cuvantul javra pe deasupra.
Ne-am intanlit,multe lacrimi.etc
Eu sunt chitarist si cand eram inca cu ea am inceput sa ii compun o mel, insa intre timp ne-am despartit si nu am mai stat sa o termin dar in seara aceea ma simteam asa rau incat am luat si am terminat mel. I-am trimis o a doua zi, i-am spus cat de rau imi pare, i-am spus ca nu eram eu, ca era de la berea pe care am baut o inainte..etc
Am recunoscut si pe fb ca am gresit si ca imi pare rau..etc
Treaba e ca ne-am luat adio ziua urmatoare si de atunci cand ne vedem nici nu ne salutam...
Stiu ca cer ceva imposibil dar as face orice ca sa ma ierte.
Poate intre noi nu mai poate fi iubire dar macar prietenie.
Daca aveti vreun sfat pentru mine, ceva ce as putea sa fac. Orice e de ajutor.

Răspuns Câştigător
| Immortal69 a răspuns:

Pai este cam greu in situatia ta, poate dupa un timp acum depinde de fiecare daca nu-si va gasi pe altcineva va uita si atunci cand o vezi poti sa o saluti si sa intri din nou in vorba cu ea si dupa ar fi mai simplu. Daca doresti acum ce sa zic incearca sa-i promiti ca nu o vei mai rani niciodata si sa-ti dea sansa chiar daca nu va sta cu tine sa-i demonstrezi asta, ii promiti orice doar ca sa te ierte in prima faza, dupa vezi tu big grin Sper ca am ajutat, succes.

1 răspuns:
| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Javra ma frate?
Oricat de beat esti si cat de complicata e situatia cum poti sa-i spui fetei ca e javra?
Nu prea meriti sa te ierte.