| PetreMureșan07 a întrebat:

Salut. Am și eu nevoie de un răspuns de la o persona cu experiență. Am început să fac dragoste cu iubita mea acum câteva luni. Suntem doi adolescenți în vârstă de 16 ani. Totul merge foarte ok ne simțim bine. Problema este ca ea nu reușește să ajungă la orgasm, se udă, îi place dar nu reușește să ajungă. Mă simt foarte prost din această cauză pentru ca nu reușesc să o fac să ajungă prin contact vaginal. Mă poate ajuta cineva cu câteva sfaturi în această problemă?

Răspuns Câştigător
| sweetys a răspuns:

Nu te necaji, nu e vina ta, nu esti slab. Majoritatea fetelor/femeilor nu ajung la orgasm vaginal. Te poti juca cu clitorisul ei?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Exista fete/femei care nu au niciodata orgasm, oricăt s-ar strădui partenerul. Din diferite motive.

| MarianWLF a răspuns:

Nu ajunge la orgasm prin penetrare simpla, doar prin stimularea clitorisului, sex oral si insista asupra clitorisului nu la intrarea in vagin.

| Violleta2022 a răspuns:

De orgasmul femeii este stricit reponsabil barbatul!
daca tu nu ai un penis maricel sau nu-i gros, ori nu esti capabils a tii macar 10 minte parrtida de sex, atunci este evidnet ca nu ai cum sa-i produci orgasm vaginal.
Dar ii poti produce un orgasm clitoridian daca inveti sa-i faci un PRELUDIU foarte bun, inainte de sexul vaginal, care cu siguranta o va excita foarte mult si cine stie, dupa ce intri in vagin, poate o stimulezi si atunci ajunge si la orgasmul vaginal, care-i mult mai intens si placut.

| PetreMureșan07 explică (pentru Violleta2022):

Depinde ce însemna la tine măricel. 16 și am avut dăți când am făcut 30 de minute

| Violleta2022 a răspuns (pentru PetreMureșan07):

16cm este o lungime medie si ar trebuiis a fie satisfactor, doar daca stii cum sa-l manipulezi.
Cred ca trebuie sa fii mai atent la nevoile ei, ca 30 de minute pe uscat nu au nici o valoare si nici o placere pentru fata.
Mai experimenteaza, dar incepe cu un preludiu foarte bun, macar sa-i obtii un orgasm clitoridina si apoi sa intri vaginal.

| mihai69 a răspuns:

Dă-i limbi.

| dullcat a răspuns:

Buna.In locul vostru as mai amana astfel de distractii. Daca mergea totul bine ajungea si ea la orgasm.Ar fi trebuit sa stii pentru asta este necesara atat penetrarea cat si stimularea cu mana, sex oral etc.Un procent mic de femei ajunge la punctul culminant numai din penetrare.Pentru majoritatea ai mai mult efort de depus, adica o combinatie intre cele enumerate mai sus.

| ywar a răspuns:

Esti slab. Nu ai experienta, e normal. Asta e f@tai, nu e relatie. La 16 ani sunteti cruzi. Puneti mana pe carte, lasati sexul. Aveti timp. Oricum vei mai schimba inca 2867 de iubite.

| Anonimboy111 a răspuns:

Trebuie sa i dai si tu limbi

| ArchangelElohim a răspuns:

Incearca un preludiu mai lung, un pic de masaj, atingeri mai sensibile, pune mana mai des si invata sa ii cunosti corpul si ce o stimuleaza.

| Spartacus13465384 a răspuns:

Păi de câți cm o ai?