Nu cred ca niste simple aventuri sexuale ar trebui sa va strice prietenia. Voi nu veti avea nici una o relatie cu baiatul asta, va veti folosi de el si el de voi pentru placere sexuala si apoi el va gasi altele. Neexistand din partea lui nici un sentiment pentru nici una dintre voi, o sa se plictiseasca repede de sex pur si simplu si isi va cauta alte distractii.
Pai pentru el ar fi ideal. Ar impusca 2 iepuri dintrºo lovitura si voi ati pica de curci.
Important este ce iti doresti tu, ce simti tu! El isi poate dori sex de la 10 fete dar asta nu inseamna ca i se si ofera!
Buna! pai nici el nu stie ce vrea, si asta din cauza ca nu-i inca copt la tartacuta! eh... baieti mai sunt, de tu nu simti ca el e pentru. tine nu are rost sa te lalai in (vb.) deluzii cu el, si mai bine fa sa te impaci cu fata, nu e bine sa tradezi si nici sa fii tradata.
Sa fii iubita! …. ar zice baiatul.
Fii iubitoare!… zic eu.
Jessy
Spui ca vrea numai sex. Pai si tu vrei o relatie bazata numai pe sex? Asta iti doresti? Nu prea cred. Lasa-l. Nu te stresa din cauza asta. Cauta un baiat care sa te iubeasca si sa te placa pentru ceea ce esti, nu sa te vrea numai pentru a-si satisface nevoile. Sincer nu stiu. Daca tu iti doresti asa ceva. Ok. Dar nu stiu... Faci ce vrei.
Eu zic asa ca sa dai pentru la o parte pentru un baiat e aiurea sincer.Mai bine gandeste`te ca vrea sa profite de amandoua si dupa sa va lase fundul in balta. Bafta si lasa ceea ce a zis el, minteLTake care
Scz greseala mea am vrut sa zic in felul urmator ca sa dai pr cu o fata pe a unui baiat de care u nu esti sigura daca el spune adevarul sau nu si ca de la amandoua vrea acelasi lucru " Sex ", e clar ca vrea sa profite de bunatatea voastra si cu atat mai bine care ii cade in capcana tace si nu zice nmcMai bine il lasi balta si i`ti vezi de drumul tau nu te lasa usor pacalita si influentata de niste dulcegari care sunt doar pana la pat si dupa sa te trezesti ca tea luat de... Ai sa ramai mai tarziu probabil deprimata si te inchizi in tine si nu e bine ai sa suferi si iar nu ai sa mai crezi in nici un baiat si dupa ai sa spui ca toti sunt niste idioti, ca toti mintim, ca suntem nesimtiti, mincinosi, si ca nu ne gandim la nimic altceva decat sex atunci cand stam cu o fata, ca nu stim sa iubim si sa apreciem fata pentru ceea ce este ea cu adevarat. Te pup
Nu te lasa an pace... dar vorbesti cu el foarte mult pe mess nu anteleg nimic. Deci, ma faci si pe mine sa anteleg?
Daca vrei sa ai o partida amoroasa, poti sa incerci.
Dar nu iti cauta scuza, ca nu mai ii prietena ta. Daca iti place de el, si crezi ca nu mai este cu ea, nu mai astepta.
Dar daca el comunica si cu ea, mai bine stai deoparte.
Pentru ca vei suferi si tu, si ea, chiar daca nu mai este prietena ta. Si ve-ti fi, doua printese triste si pline de ura.
Mai bine asteapta, sau iesi la un suc, si cauta alt baiat. Asa vei fi si cu sufletul curat.
Lasa-l daca vrea numai sex.
Ai inebunit? Nu ar trebui sa iti placa genul asta de baiat.Cat crezi tu ca te respecta omul ala daca face asa? daca joaca pe 2 fronturi?
Cat o respecta si pe fata aia? Nu e de bine daca el e in stare de asa ceva. Gandeste-te bine. Nu vrei pe cineva cu tine care sa nu te considere importanta.
Sper sa faci ceea ce trebuie.
Incearca sa il faci sa nu mai stea dupa pr ta sa fie doar cu tine dar sa stea si cu tine si pr ta nu cred ca ai fi in stare sa faci sex asa cu el sa fie si cu pr ta.acum u decizi. dac esti mai frumoasa si sti sa il atragi langa tine vei reusi... succes :*
Bună.
Nu mai şantaja cu datul fundiţei, sincer aceasta este agasare din partea voastră.
Personal nu mă interesează fundiţa, ci să-ţi dau un răspuns, posibil folositor pentru tine: sex în trei, asta vrea.
O relaţie nu se bazează obligatoriu pe sex, această parte a unei relaţii vine de la sine dacă este ceva serios, nu la cerere (numai la centură se cere aşa ceva, contra cost, desigur).
Fii vigilentă, nu ai de ce să cedezi, el cu distracţia şi tu cu buza umflată.
Deci ce alegi: onoarea ta intactă sau bătaia de joc a lui?
Pa, pa.