Pai asteapta sa treaca o luna, poate a zis sa luatzi o pauza ca are si el problemele lui de rezolvat si prin faptul ca nu l'ai intzeles nu i'ai fost alaturi ii este mai bine putin singur pana isi rezolva, stai linistita timpul le rezolva pe toate, si eu cu prietenul meu el avea niste probleme cam grave sh era rece cu mine, si eu nu l'am intzeles si i'am zis eu sa luom o pauza d cateva zile sa decidem c vrem cu adevarat sa facem cu relatzia, si asa mi-a zis sh el daca am nevoie de ceva sa'l sun la orice ora oricand, ne'am mai auzit la tel in timpul ala cand eram in pauza. ma suna sa vada ce fac unde sunt cu cine sunt ce am mai facut ca lui ii era frica ca i'am cerut o pauza pentru ca am cunoscut alt baiat si o mai suna si pe mama si o intreba de mine daca am iesit cu cine am iesit si ii spunea sa nu'mi zica ca a sunat-o infine dupa aia dupa cateva zile ne'am impakt, a fost ok a inceput sa'mi spuna din problemele lui, si il inteleg sh ii sunt alaturi acum.
Asteapta si nu forta lucrurile lasa-l sa se defineasca. Daca te iubeste se intelege de la sine ca se va intoarce. Lasa atacul de panica si ideile preconcepute ca nu ai de unde sa stii ce este peste o luna. Timpul zboara, si decat maine nu-i poimaine.Sa auzim de bine.
Buna! Parerea mea este ca trebuie sa vorbesti serios cu el, dupa ce o sa treaca luna.Sa vezi daca o sa mai fie la fel de rece cu tine. Daca simti ca ceva s-a schimbat, atunci mai bine este sa ii spui.Ai spus ca simti ca tine la tine.Este foarte posibil ca el sa tina foarte mult la tine, dar cateodata sa aiba momente in care sa nu stie sa iti arate. Cel mai bine este sa vorbesti deschis cu el. Sper ca am fost de ajutor.Succes! :*