Buna kosmin. Ia`o si tu mai incet, nu te apuca chiar acum sa o intrebi direct(daca va cunoasteti de putin timp). Incearca sa va cunoasteti mai bine. Vorbeste mult cu ea.Gaseste subiecte de discutat care sa ii placa si ei.Cand o sa va imprieteniti mai bine, intreb`o ce filme prefera, ce muzica ii place.Si apoi, daca vezi ca fata se simte bine cu tine, ca iti zambeste, cauta si ea subiecte de discutie etc., i`ati inima in dinti si intreab`o daca vrea sa vina cu tine la un suc. In alta zi, invit`o la filmul care ii place.Sau cumpara`i un cd cu formatia/cantaretul preferat, pe care sa il ascultati impreuna.Incearca sa faci toate astea in timp, pentru ca fata sa aiba incredere in tine. Dupa aceea, ii spui ca o placi, aducandu`i un buchet de flori.In clipa cand ii spui, sa fii romantic, insa nu prea insistent. Ia`o incet ca ai timp destul.
Si cine stie? Poate o sa faca chiar ea primul pas
Multa bafta
Hai noroc. Ti-e frica ca aceasta relatie de prietenie nascuta dintre voi, sa nu sa se strice daca incerci vreun pas, corect? Pai hmmm.nu te pripi, asteapta sa mai treaca timpul. Incearca sa o scoti dupa servici in oras ( banuiesc ca nu are prieten ), la un film sau la o plimbare. Vezi tonul pe care o inviti sa para unul strict prietenesc, asta pentru. inceput. Inventezi tu ca daca tot nu aveti program amandoi, ar fi cool sa mai comunicati sau sa iesiti undeva. Chiar, cand mai discutati, incearca sa afli ce preferinte are la filme, artisti sau de ce nu opere. Dupa, investighezi programul de la cinematografe si gaseste ceva ce sa-i placa. Logic, ai aceleasi preferinte si tu . Usor, usor poate se va atasa si ea de tine. Rabdare, precizie si atitudine. Urmareste-i gesturile, incearca sa faci pasi sub forma de glume sa vezi cum reactioneaza. Succes
Eu nu m-as aventura intr-o aventura cu o colega de birou, e ca si cum as cauta problemele cu lumanarea, dar asa gandesc eu... daca totusi vrei idei de abordare...profita de un moment cand esti doar cu ea si treci discret la teme personale urmarindu-i reactia. Ar trebui sa iti dai seama dupa reactie daca e cazul sa mergi mai departe. Daca merge bine comunicarea, spune-i despre tine si vezi daca o intereseaza. Mergeti impreuna sa luati de haleala la pranz si vezi daca e cazul sa o inviti si dupa program. Gaseste un pretext sa o suni sau sa vb pe mess seara, vezi cum te trateaza. Sunt multe mici incercari de a vedea daca e cazul sa faci un pas inainte. Eu mi-as imagina insa si iadul de fiecare zi la birou de dupa o nereusita. Mare parte daca nu toate cazurile cunoscute imi dau dreptate. Intr-un final unul din ei a parasit mediul, sunt martor la o intamplare similara chiar in prezent si deja stiu ce urmeaza. Prea multe fete singure care merita, asa ca de ce sa te complici in asa ceva...
Daca nu a aparut de demult eu zic sa mai asteptii sa o cunostii mai bine o sa ii para absurd daca tu o sa ii de acum ca iti place de ea asta in sensul daca nu o cunosti de demult mai asteapta
Ia invit-o tu la un suc sau la o prajiturica o sa isi dea ea seama singura sa stii
Draga Cosmin, in primul rand ma bucur pentru tine iar in al doilea rand si ia ceea ce iti voi zice ca pe un sfat - cerei sa iasa cu tine -gen intalnire. Acolo vei avea timp sa o surprinzi, inca de la inceput. Tu ai zis ca va simtiti bine impreuna asa ca ce mai astepti. Totul pare destul de alb. Daca va intelegeti bine si va simtiti la fel unul in preajma altuia atunci o viitoare relatie este destul de bine definita inca de pe acum. TU decizi, iar aceasta decizie isi va indeplini rostul odata cu o invitatie in oras. Sper ca ti-am fost catusi de folos.
Mai, avand in vedere ca numai esti un adolescent de ce atata sfiala?!
Pune picioru in prag si invit-o la un suc!
Atunci vei afla mai multe despre ea... e singura sansa... daca nu...stai asa si tine in tine sa vezi ce bine e
Poi mai asteapa las-o pe ea sa faca un pas cv sa stii ca nu ai ce pierde ...ai aflat nu are prieten? daca sp k no o sti prea bine
bafta
Cred car fi bine so inviti la un suc si sa vorbesti cu ia sa vezi ce gandeste...successs
Z-ii direct! daca nu-ti impartaseste afectiunea, cere-ti iertare si retrage-te. te porti frumos in continuare ca nu se stie niciodata.
anonim_4396 întreabă: