Mihai, chiar nu stiu ce sa zic.Stii vb aia:nu lasa pe maine ce poti face azi.Stiu ca nu ai avut curaj mai devreme, dar uite cum sta treaba in ziua de azi:cu rusinea mori de foame.
Asa ca nu-ti ramane decat sa astepti(sa se desparta) sau, sa insisti, spunandu-i ca u o cunosti mai bine decat oricine altcineva si ca v-ati potrivi foarte bine.Prin ceva asemanator am trecut si eu, insa eu l-am sprijit pe acest baiat pe care-l placeam si eram ff buni prieteni.In fiecare zi venea la mine si imi povestea, insa, s-a despartit de tipa aia, asa ca a venit la mine iintr-un final
Ai grija ce faci si nu incerca sa-i desparti pentru ca nu vei reusi decat sa inrautatesti lucrurile.Incearca varianta mai delicata adica sa vb cu ea pentru ca ''vorba dulce mult aduce''
Baiete, asta e un obstacol. E ceva din care trebuie sa inveti! Nu e singura fata din lume. Vine liceul \:d/ trebuie sa te gandesti ca ai alte usi deschise (ma refer la fete). Tu ai incercat cu ea o relatie de prietenie cand de fapt iti doreai alceva. Sa nu mai faci greseala asta niciodata. E adevarat ca din prietenie se naste iubire sau ca nu poti sa ai o relatie daca nu ai fost prieten bun cu acea persoana. Asta e adevarat, nu contrazic! Problema e ca. mai tu poti sa cunosti si in timp ce esti cu acea persoana. pe parcurs. Si daca nu-ti convine cum se comporta verde tataaa ai alte oportunitati la varsta asta
Aaa si daca tot ai incercat sa fi prieten cu ea si nu ai reusit, nu crezi ca nu va potriviti? Ca ea e cam mofturoasa!?