| Jokers666 a întrebat:

Am si eu o curiozitate ce inseamna cand o fata te iubeste 50% cum ar veni asta ca nu inteleg. Explicati va rog

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Partea buna este ca ai o sora in plus adaugata, parinti tai vor fii super happy

| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca: doar te place, dar nu are sentimente pentru tine.
Este o relatie doar de prietenie/ amicitie, nimic afectuos, pentru ca ii esti indiferent si nu simte nimic pentru tine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nivi eu nu înțeleg.
Ba da.
Că fata e tânără rău și nu prea știe ce e aia iubire.
Adică sau nu prea îi place de tine și se joacă cu cuventele și cu tine, sau îi iubește pe băieți așa în general dintre care și pe tine, așa, cam 50%. Adică nu ești nici de dat, dar nici de luat, dacă nu e calul, e bun și măgarul. Cam cât de bun? 50%.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Salut!

Din pacate, noi nu putem sa iti spunem la ce s-a referit persoana respectiva. De ce? Pentru ca tine strict de ea, de perceptia si ei de felul in care a spus acest lucru, noi nu suntem persoana respectiva.

Si acest "50%" nu este un lucru intalnit des, pe care il spune toata lumea, astfel incat sa ne dam seama.
De asta trebuie sa intelegi, ca tot ce zicem aici, o sa fie doar orientativ, nu este ceva sigur.

Daca ar fi dupa mine, as zice ca este indicisa daca sa fie intr-o relatie cu tine sau nu.

Numai bine!

| Catrice a răspuns:

Ca daca faci ceva greșit, te baga in fz sau te scoate și de acolohee hee

| SilentRain a răspuns:

Frend zone, zona morți cine intră greu mai iese

| Sofer a răspuns:

E destul de bine 50% pe parcurs o sa crească procentul.

| Crackman a răspuns:

Freund zoned

| Paul754880338 a răspuns:

Inseamna ca este genul acela, in topul curentului feminist si poate da verdicte, poate pune etichete, poate acorda gratieri sau poate decide ca dragostea se poate divide sau masura in procente. E un pic ridicol, asa cam 60%, nu crezi? Eu zic ca asta este un indicator clar, ce spune mergi inainte sau la dreapta, unde vrei tu, doar vezi de drumul tau!

| Februar30 a răspuns:

E destul de bine zic eu. Celalalt 50% poate fi dragostea de parinti si dragostea de tara.

| Musca88 a răspuns:

Inseamna ca esti in friendzone brothere, nu te place deloc da n-a vrut sa fie nepoliticoasa.

| Mihaita2002 a răspuns:

Nu te iubeste pe deplin, probabil ca tine si la altul si nu stie ce ar trebui sa faca.