| AjutorulTau94 a întrebat:

Am și eu o curiozitate, la voi in cuplu cam cât de des faceți sex? Eu am o relație cu ea de aproape 4 ani și o facem cam o data pe săptămâna, rar de doua ori pe săptămâna!

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Păi depinde de ce faceți așa rar. Dacă sunteți amândoi cu joburi obositoare și la sfârșitu zilei oricare din voi e prea obosit și nu are chef, e ok, până la urmă trebuie să fie o plăcere pentru amândoi, nu un efort și un chin

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai si... care este problema? Faceti asta cand stabiliti voi sa faceti asta. Dupa ce stati impreuna atata timp, mai dispar din aceste chestii, dar nu in sensul rau. Cand aveti pofta unul de celalalt puteti face, dar tu ca baiat... este normal sa vrei asta mai des. Si ea vrea, presupun, sa nu o intelegi gresit. Doar ca intervin si alte lucruri in asta, oboseala, starea ei generala, fell cum te comporti cu ea. Vorbeste cu ea despre asta, este cel mai bun lucru pentru voi doi, pentru ca doar intre voi puteti sa stabiliti asta. Totul ar trebui facut ca o medie intre atunci cand vrei tu si atunci cand vrea ea.

| Emilian65 a răspuns:

Oridecate ori simtim nevoia de sex facem pana la satisfactie maxima

| Frank51 a răspuns:

Iti dai seama ca fiecare cuplu este unic, eu am avut cam toate tipurile de fete, tipa virgina dupa care astepti 3-4 luni, tipa care nu pune accent pe sex si face o data pe saptamana, tipa obsedata de sex care face zilnic, etc etc.

| Sofer a răspuns:

E destul de ok dacă o faceți măcar o data pe săptămână. Mai des nu se poate sau mai e munca oboseala și lipsa chef sa faci sex?

| Werrich a răspuns:

Salut, te sfatuiesc sa cauti fete pentru prietenii cu beneficii

| Eireann a răspuns:

Cam de 2 - 3 ori pe saptamana face sex cu toate dichisurile. Uneori ii fac sex oral daca nu poate sa doarma, uneori imi face el mie daca ma vede stresata de la munca. Uneori stam aproape toata ziua in pat si facem de 3-4 ori. Depinde de chef.

| AEWPenta a răspuns:

Faceai chiar bine, eu am stat cu una 2 ani si degeaba nu a vrut nimic nici sa o omori.