O faci cu prietena, dai si dai si nu mai simti nimic, ea nu mai e virgina de mult si parca nici nu mai vrei sa o faci cand stii cat de greu ajungi sa simti placerea. Anusul e stramt, neatins de cineva, e ca si cum ar fi a ta pentru prima data, exista clisma care te scapa de mizerii si miros neplacut. Recunosc ca n-am incercat si nici nu sunt prea dornic pentru ca am inteles ca e dureros pentru ea si nu-s atat de disperat de stramtoare
E mai dureroasa decat sexul vaginal datorita vascularitatii puternice la nivelul orificiului anal. dar uneori e bun pentru ca iti poti da drumul in interios implicit poti face sex neprotejat
O societate bolnavă, asta sunt cei ce fac si acceptă sexul oral/anal, acestia nu pot fii numiti oameni, sunt deviatii sexuale greu de acceptat, ce sa vorbim de practicat, sunt scîrbosi.
Eu n-am incercat anal niciodata desi era inclus in tarif,dar fiecare face ce vrea cu trupul lui? frate femeia are vagin ce naiba, oral,vaginal nu e destul? desi si oral mi se scarbos am soliciat o data dar nu mi-a placut,cred ca prea exageram in ceea ce facem, vaginal e destul desigur protejat, multe bts se transmit prin sarut, atentie si prin anal sa nu uitam ca gay au fost primi la capitolu hiv, desi mare grija
Poti incerca odata frate numai asa sa vezi cum e.
Sincer nu stiu ce sa spun, eu am spus ca merg la o prostituata dupa ce imi cumpar haine, ca de relatii nu vreau ca numa suferinta aduce
Poti incerca nu e asa rau si momentul in care ejaculezi inauntru si sti ca peste 9 luni nu va aparea vreun bastard e misto
Baietii cauta spatii cat mai inguste daca ma intelegi. Asta e toata treaba.
Si pline cu rahat... sau cum?
Oricat de ingust ar fi, nu mi-as baga jucaria, apoi speli si cu bicarbonat de sodiu si tot nu pleaca mirosul.
Te protejezi si acolo ca riscul de boli e mai mare dar e si placerea mai mare.
Exista metode prin care se poate curata.
Plus ca daca folosesti prezervativ e si mai ok.
Nu e ceva scarbos deloc, atata timp cat exista igiena corespunzatoare.