| cossmy a întrebat:

Am si eu o dilema, ca nu pot sa zic chiar problema. Sa va zic d la inceput, ca sa nu puneti pe urma intrebari.Deci: am o sora, mai mica decat mine, a trecut acum cls a8a(ea 14, eu 17 ani), cu care ma inteleg f bine, spre deosebire d altii care s'ar omori intre eilaughing Si de asta ne spunem de toate, suntem prieteni asa, daca ma intelegeti. Insa problema e ca de 2 zile am tot vazut'o mai abatuta, tacuta asa si si mama si eu am tot intrebat'o ce are si spunea ca nimic. Ea este cu un prieten de'al meu, de vreo, nu stiu exact, 10-11 luni si ieri pana la urma am aflat ce avea. S'a dus la pr ei acasa, si au inceput sa se "joace", s'au dezbracat si au facut'o.(ma rog, ea a dat mai multe detalii, da nu are rost sa le scriu aici). Am ramas cu gura cascata.Nici macar protejat n-a fost, ca n'avea prezervativ. I'am spus ca boate lua boli, poate ramane insarcinata, am vorbit si cu amicu meu si a zis ca nu are nimic d care sa stie. Insa, dilema mea este urmatoarea: Sa le spun parintilor ca sa o duca la medic, sau sa o las in pace sa vad daca pateste ceva si sa le spuna ea singura daca se trezeste cu burta sau cu cine stie ce BTS'uri?

10 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

"cossmy intreaba:... daca ma intelegeti."

Da, te intelegem straight face

| anduta160 a răspuns:

In primul rand vb cu ea sa vezi daca ar fi de acord sa le spuna parintilor tai. dar decat sa va treziti mai tarziu cu alte boli sau cu o sarcina nedorita mai bine merge cu mama la ginecolog:-s, este destul de aiurea situatia ea avand 14 ani:-s fara prezervativ:-ss... vorbeste cu ea si explica-i ca daca nu are prezervativ sa nu se mai culce cu el. take care:*

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca ar trebui sa discuti cu sora ta si sa o convingi sa spuna singura parintilor, oricum cred ca se va afla si este mai bine sa afle de la ea si cat mai repede. La momentul potrivit poate face si un test de sarcina. Numai bine!

| 80Cris a răspuns:

Un test de sarcina daca au trecut 2 saptamani. de la contactul sexual iar apoi ce sa zic, orice ar arata acel test de sarcina cred ca mama ei trebuie sa afle! Bafta!

| aangelia a răspuns:

Nu cred ca s a culcat cu orice imputit.Asa ca stai calm.Mai multi, din ce am vazut, au facut sex neprotejat si nu s-a intamplat nimic.
Nu cred ca le ar placea parintilor ce ar auzi... dar fa cum vrei.
Si eu am o sora si nu am parat-o niciodata, chiar daca ea a facut-o! oh go on

| miamouse a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ia un test de sarcina pentru a fi siguri ca nu exista acest pericol.
Apoi, poti sa te duci cu ea la ginecolog doar pentru o consultatie (daca este vorba de ceva mai grav trebuie sa anunti si parintii).
Imi pare rau pentru sora ta, sper ca nu a patiti nimic sad

Sper ca am fost de ajutorwinking
XOXO

| LifeIsNotPerfect a răspuns:

Daca avea ciclu poate ramane insarcinate daca nu nu iti mai face probleme

| JustMee_5020 a răspuns:

Cel mai usor este sa faca testul de sarcina, si daca iese pozitiv(a incurcat-o daca este asa)sa le spuna parintilor neaparat!

| BornFree a răspuns:

Medic neaparat

| robertson a răspuns:

In primul rand ar trebui sa le spuneti parintilor sunt adulti si stiu mai bine cum sa o trateze pe sora ta. urmand un ginecolog. sper ca v-am fost de ajutor! Bafta