In primul rand vb cu ea sa vezi daca ar fi de acord sa le spuna parintilor tai. dar decat sa va treziti mai tarziu cu alte boli sau cu o sarcina nedorita mai bine merge cu mama la ginecolog:-s, este destul de aiurea situatia ea avand 14 ani:-s fara prezervativ:-ss... vorbeste cu ea si explica-i ca daca nu are prezervativ sa nu se mai culce cu el. take care:*
Cred ca ar trebui sa discuti cu sora ta si sa o convingi sa spuna singura parintilor, oricum cred ca se va afla si este mai bine sa afle de la ea si cat mai repede. La momentul potrivit poate face si un test de sarcina. Numai bine!
Un test de sarcina daca au trecut 2 saptamani. de la contactul sexual iar apoi ce sa zic, orice ar arata acel test de sarcina cred ca mama ei trebuie sa afle! Bafta!
Nu cred ca s a culcat cu orice imputit.Asa ca stai calm.Mai multi, din ce am vazut, au facut sex neprotejat si nu s-a intamplat nimic.
Nu cred ca le ar placea parintilor ce ar auzi... dar fa cum vrei.
Si eu am o sora si nu am parat-o niciodata, chiar daca ea a facut-o!
Cel mai bine ar fi sa ia un test de sarcina pentru a fi siguri ca nu exista acest pericol.
Apoi, poti sa te duci cu ea la ginecolog doar pentru o consultatie (daca este vorba de ceva mai grav trebuie sa anunti si parintii).
Imi pare rau pentru sora ta, sper ca nu a patiti nimic
Sper ca am fost de ajutor
XOXO
Daca avea ciclu poate ramane insarcinate daca nu nu iti mai face probleme
Cel mai usor este sa faca testul de sarcina, si daca iese pozitiv(a incurcat-o daca este asa)sa le spuna parintilor neaparat!
In primul rand ar trebui sa le spuneti parintilor sunt adulti si stiu mai bine cum sa o trateze pe sora ta. urmand un ginecolog. sper ca v-am fost de ajutor! Bafta