| Justonequestion_9306 a întrebat:

Salut, am si eu o dilema, e vorba despre o fata happy

Deci cand ne-am vazut prima data pe hol tipa asta a intrebat pe un coleg de-al meu daca sunt in aceeasi cu el (asa am auzit si colegu' mi-a confirmat). Un alt coleg m-a invitat sa mergem la un fum cu el, prietena lui si fata de care vorbeam (desi ei stiu ca nu fumez). Acum fata umbla cu un coleg, desi nu i-am vazut decat vorbind, nimic altceva. Colegu' respectiv incearca sa ma bage in vorba cu fata aproape de fiecare data cand trec pe langa ei.

Deci nu stiu ce sa fac. Eu sunt mai introvertit de felul meu, as vrea sa-i cer ID-ul, etc. dar nu am curajul sa o fac. Sper ca ma puteti ajuta happy

4 răspunsuri:
| bluesky a răspuns:

Noi nu avem cu sa te ajutam, ca nu putem merge noi in locul tau sa ii cerem ID-ul sau prietenia sau sa o salutam etc. Tu poti face asta...doar tu! I-ati inima in dinti si mergi odata ca se plictiseste sa te astepte si atunci te uita si se combina cu altu, ca doar nu crezi ca te asteapta o vesnicie pana cand te deciti tu sa vorbesti cu ea...

pff... fa-ti curaj omule! Stiu ca ti-e greu pentur ca sunt emotiile de indragostit dar, cum am zis...DOAR TU TE POTI AJUTA, NU NOI!

| StefanStyle94 a răspuns:

Fi relaxat, fi sigur pe tine, salut-o mereu si intra in vorba cu ea.Devreme ce a intrebat d tine, poate chiar te place.Ai curaj si vb cu ea, ca nu o sa se intample nimic rau, iar dupa ce faceti putin cunostinta, cere-i idu sa mai vorbiti.Baftawinking

| Piㄨㄨy a răspuns:

E evdident ca acea fata este interesata de tinehappy. Daca o placi incearca sa intri in vorba cu ea, faceti schimb de numere de telefon, id-uri si totul o sa vina de la sine.Fii tu insuti!

Succes si sa fii iubit!>big grin

| andreika a răspuns:

Ok in primul rand fi sigur pe tine fetelor la place sa le arati sentimentele bine doar daca nu e din ala emo du-te spune-i ca iti place de ea si daca vrea sa fiti impruna si chiar daca zice nu sunt multe fete in oras relaxeazata