| Andrei4k33 a întrebat:

Salut! Am și eu o dilema. M-am făcut la sala cu o tipa misto care e moarta după mine. Amândoi suntem adolescenți si tipa mi-a propus de câteva ori sa mergem in baia de la sala, ea e super horny și de obicei acolo ne satisfacem. E putin inconfortabil sa știi ca poate sa te prindă cineva sau ceva de genul, plus ca la sala sunt camere, dar de regula intra ea prima și eu după vreo 3 minute. Faza e ca nu prea am cum sa o chem la mine sau ea sa mă cheme ca locuim cu părinții. Pe mine m-ar interesa dacă s-ar putea sa patim ceva ca o facem acolo? Gen sa vina administratorul sălii sa ne zică ceva sau ceva de genul. Pana acum nu am pățit-o dar nu vreau sa mă trezesc cu probleme. Știu ca e nasol. Adica nu e corect fata de restul persoanelor ce facem dar suntem tineri și nu putem rezista. Mulțumesc mult celor ce tratează fără misto acest mesaj!

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| relian a răspuns:

La baie nu sunt camere de supraveghere, asa ca daca e sa te prinda careva te prinde doara daca intra atunci cand spui tu ca sinteti in lucrulaughing

| Celcestietot a răspuns:

Pai va este si frica de camerele de la baie?

| LoveSleep a răspuns:

Nu stiu care e fantezia, ca faci sex sau ca faci sala?

| Sofer a răspuns:

La hotel și în mașină mai poți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi le convine la managerii sălii că imaginile de pe camera aia le produc bani frumoși... normal că nu comentează happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ziua de azi, ca părinte, nici la sala nu îți mai poți lasa fata sa se ducălaughing)) sincer...