| Anonim2019 a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare, acum 2 ani m-am "jucat anal" daca pot spune asa cu un obiect, cand l-am scos avea putin sange in varf, posibil sa fii atins rectul, dupa acea intamplare mi-am dat seama ca a fost o tampenie si nu am mai facut astfel de lucruri(nu sunt gay, mi-am dat seama ca cu sanatatea nu este de joaca si am renuntat la astfel de lucruri, insa regret ca am ajuns sa fac asa ceva.), in prezent, cam de prin septembrie am probleme cu digestia, scaun creionat si constipatie din cand in cand dar nu am avut sange in scaun, este posibil sa fie vorba despre ceva grav?

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Nu faci cancer rectal de la masturbare. Chiar daca atunci, demult, a curs sange.

3 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Nu vad ce legatura e intre masturbatul tau de acum 2 ani si problema de acum de la stomac.
Asta unu. Doi, nu prea e ok sa ai sange in scaun dar fiind constipat, nu e neaparat ceva foarte grav. Se poate sa fortezi putin mai mult si sa fie ceva fisuri. Oricum, daca dureaza, e buna o vizita la medic.

| Anonim2019 explică (pentru sofisis):

Nu am sange in scaun, sunt doar constipat din cand in cand si am o stare de oboseala, mi-am facut si niste analize recent, astept rezultatele, ca legatura eu ma gandeam sa nu fie vorba, doamne fereste, de vreun cancer rectal.dar ma gandesc ca au trecut 2 ani si nu am avut nimic pana in septembrie.

| Anonim2019 explică (pentru sofisis):

Multumesc pentru ajutor!

| sofisis a răspuns (pentru Anonim2019):

Nu faci cancer rectal de la masturbare. Chiar daca atunci, demult, a curs sange.