| Mihaitza08 a întrebat:

Am 16 ani iar maine o sa vina iubita mea pe la mine deoarece ai mei sunt plecati. Intrebarea este: ce gust se simte atunci cand ii faci oral unei fete? Dar sentimentul cand faci sex?(virgini amandoi) Sper sa nu primesc foarte multe comentarii urate pentru ca na..este prima data

Răspuns Câştigător
| 123456off76 a răspuns:

Bună te sfătuiesc să nu faceți sex de pe acum puteți să mai așteptați să vă cunoașteți mai bine, în legătură cu sexul oral îți pot spune că se simte bine și pe ea o excită foarte mult încearcă poate reușești să o faci să aibă orgasm. După ce termini spune-i să-ți facă și ea sex oral în schimb. Sper că te-am ajutat și în caz că faceți sex mâine nu uita de prezervative și mult lubrifiant. Mult noroc!

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

În principiu gustul va fi sărat, mirosul va fi unul neutru

| Emilian65 a răspuns:

Daca o iubesti cu adevarat, sentimentul pe care il vei avea cand vei face sex cu ea este de placere si de neuitat. Nu uita sa te protejezi pentru siguranta si sanatatea voastra.

Răspuns utilizator avertizat
| Crackman a răspuns:

Este instinctual, totul

| Atticus13 a răspuns:

Pune sare si piper ca sa fie mai gustos

| TheGreyGrasshopper a răspuns:

Salut. Am 19 ani si am cu prietena mea aproape un an de relatie curand. Am trecut printr-o gramada de "aventuri", placute si neplacute dar pot sa iti spun ca totul vine de la sine, o sa vezi ca nu trebuie sa iti fie "scarba" de nimic. Totul e placut atunci cand incepi cu o idee placuta in cap. Legat de sex, nu va grabiti, daca chiar crezi ca o iubesti si esti predispus la pasul urmator, poti s-o faci. O sa va doara la inceput pe amandoi putin pana i se rupe ei himenul iar tie asa zisa ata care de fapt nu se rupe niciodata laughing
La amandoi poate sa fie putin mai complicat, ei sa i se rupa himenul mai greu iar la tine sa ti se rupa ata abia dupa a 20-a partida. Eu cu prietena am facut-o de o gramada de ori si nici acum nu m-am dezvirginat total. Inca mai sunt momente cand se rupe cate putin din acea ata si curge sange deci sa nu te sperii daca se lasa cu putin sange. E bine intotdeauna sa urinati dupa sex ca sa nu faceti infectie. Sentimentul e placut insa, pentru ea o sa apara si durerea la un anumit punct asa ca incearca sa o intelegi si sa o faci in asa fel incat sa fie ok pentru amandoi, nu doar pentru tine.
Eventual, poti sa o intrebi cum se simte, daca o doare, sa fii acolo pentru ea, sexul nu-i doar sex pana la urma, e o metoda prin care sa ii arati ca o iubesti mai mult decat ar crede ea. Sooo, lasa totul sa vina de la sine, distractie placuta si sa aveti grija.winking