Esti perfect normal, din punct de vedere fiziologic, cine ti-a bagat in cap ca fetele vor dimensiuni uriase, tu trebuie sa lasi inhibitiile la o parte si sa iti gasesti o prietena iubitoare si sa vezi ca va fi perfect
Asta nu este o rusine.Esti in dimensiuni normale.Nu te lua dupa unii care spun ca o au de 20, 22 etc.O mai infloresc si ei.Astia toata ziua stau cu ruleta in mana sa vada daca a mai crescut.Dar o masoara de la buric in jos.Ca sa para mare.Fa-ti o prietena.
Dimensiunea de 15-16 cm este normala.Fa-ti curaj si gaseste o fata cu care sa scapi de rusinea pe care o ai capul tau.
Vaginul are o profunzime de 8 cm in medie, deci mai mic decat ar trebui pentru a corespunde majoritatii fantasmelor! Chiar daca profunzimea sa poate creste cu pana la 50% in timpul excitatiei sexuale, nu se ajunge niciodata la mai mult de 12 cm. Si penisul si vaginul sunt organe ce isi maresc dimensiunile datorita dorintei sexuale.
restul il citesti aici stai calm nu te speria, la fel sunt si eu
E absolut normala dimensiunea asta, te incadrezi exact in medie; de la 14 cm in jos este considerata o dimensiune mica. Si de la 18 cm in su, mare. Daca vrei sa adaugi cativa cm poti incerca asta: http://track.naturalxlpills.com/product/Natural-XL/?pid=124&uid=1419 La mine a mers,, a crescut cu 2, 5 cm; nu e mult, dar eu sunt multumit, si nu cred ca se poate mai mult, decat cu operatii. Bafta!
Stai linistit, nu e nimic in neregula cu dimensiunea "atelajului" tau, esti in limite foarte normale, uita de toate problemele legate de el si da-l la "treaba"!
F*ti, nu fu*i... vremea P**i trece!