| alex18das a întrebat:

Salut.am si eu o intrebare.am facut sex cu prietena mea in prima zi dupa menstruatie fara a ne proteja si nu am terminat inauntru. menstruatia i-a venit pe 29.12 si s-a terminat pe 3.01. noi am facut sex pe 3. exista riscul sa fi ramas gravida? cat timp trebuie sa asteptam ca sa faca un test de sarcina?
astept raspunsurile voastre
multumesc

Răspuns Câştigător
| yoanna11 a răspuns:

Stai linistit nu a ramas.deodata ce nu termini inauntru nu are de ce.si mai ales dupa menstruatie toate "organele" din interior sunt "ranite". si pana se refac dureaza, cele mai mari sanse sunt pana sa ii vina.cu 2 zile pana sa ii vina.sunt sanse mari atunci. dar acum nu.stati linistiti.si testul de sarcina se face aproximativ dupa 2 saptamani, dar in cazul vostru nu e nevoie happy

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, riscul este de cam 5-7% (daca esti foarte sigur ca n-ai ejaculat). trebuie sa asteptati minim 21 de zile pana la primul test de sarcina concludent.

| Danny a răspuns:

@Ralluka, sansele nu sunt aproape nule pentru a ramane insarcinata in timpul menstruatiei, poti cauta mai departe pe wikipedia, etc.
Desi sansele sunt mici, exista. Testul de sarcina se face la cel putin 1 saptamana dupa actul sexual, dis de dimineata, cel mai bine pe stomacul gol.
Pe langa ejacularea de rigoare, daca pot spune asa, exista si scurgeri, care desi sunt in cantitati mici, pot afecta. Daca doriti un bebe lasa asa. Daca nu, da fuga fuguta la farmacie si intreaba de un contraceptiv pentru a doua zi (exista unele pilule pentru primele 72 de ore, deci mult succes)

| Andreea_1440 a răspuns:

Pai dupa 10 zile ca sa fie mai sigur, nah daca nu tiai dat drumu in ea nu vad nici o sansa dar nah oricand pot aparea surprize mai bine ast si fa un test succes:*

| love_1456 a răspuns:

Sunt sanse foarte mici de a ramane insarcinata
1.nu ai ejaculat in ea
2.sunt sanse minime de a ramane insarcinata in perioada menstruatiei, aproape nule.

iar un test de sarcina care sa arate rezultatul sigur se face dupa 21 de zile, cu prima urina de dimineata, iar daca iese negativ acesta se repeta aproximativ de1/2 ori in urmatoarele zile

| PufoseniePufoasa a răspuns:

Nu stiu dar ar trebui sa faca testul ct mai repede

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fratioare de cat timp tiai inceput viata sexuala? cum sa ramana insarcinata daca nu ai terminat inauntru? nu iti mai cheltuii banii pe teste de sarcina ca sunt inutile in acest caz

| alex18das explică:

Am uitat sa mentionez ca dupa ce ne-am oprit am vazut niste picaturi de sange...asta inseamna ceva?
multumesc pentru raspunsuri

| alex18das explică:

Fratioare de cativa ani am inceput-o insa pana acum am avut grija si eu si x, y, z. nu stiu cum a reusit sa ma convinga sa o facem fara si nu cred ca la 20 de ani suntem pregatiti pentru un bebe.pentru 8, 9, 10 lei cat e un test? asta e am facut-o am facut-o...mai bine dau 10 lei si sunt sigur decat sa ma pomenesc maine poimaine cu un bebe.