| alexutu_7244 a întrebat:

am si eu o intrebare:am facut sex neprotejat cu prietena mea. fara sa ejaculez inauntru. dar a zis ca sa ia un postinor 2. prima pastila a luat o cam la 3-4 ore iar pe a 2 la 12 ore cat scria pe prospect. dupa a 2 a pastila am facut iar sex neprotejat... iar fara sa ejaculez inauntru. ar trebui sa ne facem probleme? de fiecare data cand mi-a venit sa ejaculez m-am retras si am ejaculat afara...
astept raspunsurile voastre

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ar trebui sa va faceti probleme ca a luat pilula de a doua zi fara recomandarea medicului ginecolog, ceea ce este extrem de periculos si se poate lasa cu reactii adverse severe si definitive.

| BMihai a răspuns:

Ai grija ca in timpul actului sexual organul barbatesc mai are mici scapari de sperma care nu sti cum iti fac vreun bebe happy
incearcati sa va protejati cat mai bine: anticonceptionale sau prezervative.
pastilele de a doua zi ii pot face rau deoarece ele actioneaza la nivel hormonal...lucru care nu este deloc ok happy asadar, cat mai des pastila de a doua zi si cat mai bine protejati-va

| DoarUnCopil a răspuns:

Cat mai rar vrei sa zici big grin

| andvlifestyle a răspuns:

Si eu am folosit si nu am avut chiar nicio problema, decat mici dereglari(intarzierea ciclului aproximativ 10 zile). Incercati sa nu folositi prea des aceste pastile

| alexutu_7244 explică:

Pana acum nu a avut nici o reactie adversa. intrebarea mea era daca dupa a 2a pastila am facut sex neprotejat la 3 -4 ore dupa administrare.pastila isi mai face efectul sau trebuie sa ia alta.(nici prima data nici a doua oara nu am ejaculat inauntru)
luni sau marti facem o programare la medic.si la cate zile dupa contactul sexual neprotejat se poate face un test de sarcina care sa fie exact. 14 zile sau?