Ar trebui sa va faceti probleme ca a luat pilula de a doua zi fara recomandarea medicului ginecolog, ceea ce este extrem de periculos si se poate lasa cu reactii adverse severe si definitive.
Ai grija ca in timpul actului sexual organul barbatesc mai are mici scapari de sperma care nu sti cum iti fac vreun bebe
incearcati sa va protejati cat mai bine: anticonceptionale sau prezervative.
pastilele de a doua zi ii pot face rau deoarece ele actioneaza la nivel hormonal...lucru care nu este deloc ok asadar, cat mai des pastila de a doua zi si cat mai bine protejati-va
Si eu am folosit si nu am avut chiar nicio problema, decat mici dereglari(intarzierea ciclului aproximativ 10 zile). Incercati sa nu folositi prea des aceste pastile
Pana acum nu a avut nici o reactie adversa. intrebarea mea era daca dupa a 2a pastila am facut sex neprotejat la 3 -4 ore dupa administrare.pastila isi mai face efectul sau trebuie sa ia alta.(nici prima data nici a doua oara nu am ejaculat inauntru)
luni sau marti facem o programare la medic.si la cate zile dupa contactul sexual neprotejat se poate face un test de sarcina care sa fie exact. 14 zile sau?
AndrewTate7789 întreabă: