Logic da! dar cam mult tupeu pe capul ei
daca vrei sa fii cu ea sun`o si invit`o in oras
funda?
si asa daca e mai mare cu 2 ani e bine bine!
Poate! Nu stiu daca simte ceva pentru tine, dar cred ca te place. Nu ai spus cati ani ai ca sa ne dam seama... Sun-o si mai vorbeste cu ea si probabil o sa-ti bata niste apropouri din care o sa intelegi daca te place.
La cate gesturi a facut e evident de ce simte pentru tine, ca vrea sa te cunoasca mai bine.
De simtit e prea devreme sa simta ceva pentru tine dar de placut cu siguranta te place.
Asteapta sa te sune daca i-ai dat si tu nr. de telefon daca nu suno tu si intreab-o ce mai face, invit-o in oras.[asta daca o placi, bineinteles
Aaa tu ai face ce ti-o facut ea tie? sa mergi la o fata care nu te atrage deloc? ai merge la ea ai vb cu ea ai dansa cu ea? nu prea cred deci da s-a dat la tine vrea ceva.
Logic ar trebui sa te placa... dar e putin aroganta
daca o placi si tu sun-o si s-ar putea sa va intilniti poate ca e este soarta ta cine stie.
funda:*
Depinde la ce varsta sunteti si daca ea este combinata. Daca sunteti pe la 16 u si ea 18 sau mai mult e clar ca te place.Acum conteaza daca o placi si tu pe ea.Totusi daca o placi apropiete de ea.indrazneste sa o suni si sa o inviti la un suc ceva.Si cel mai important lucru sa ii arati ca esti destept.Sa ai bunele maniere si sa platesti tu consumatia ei(te va crede gentleman). Sper ca o sa te ajute acest sfat.
Hmmm ce sa-ti spun eu cred ca ar trebui sa astepti o saptamana in care sa nu o suni! la aprox o saptamana( dca nu te-a sunat ea) o suni si o intrebi ce mai face ii spui ca ti-a placut mult cheful la care ati fost amandoi si chestii d genul... iar dca ii place de tine iti vei da seama din comportamentul ei! ciao!
Ceva nou: azi am sunat'o, si ne-am luat in vorba, etc. si la un moment ma intreaba daca am prietena, la care eu i spun ca nu am. I-am spus ca mie imi plac fetele mai mari, si ea mi-a zis ca nu par de 16 ani ci ca par de 18-19. eu i-am zis ca as vreau sa fiu cu cineva mai mare ca mine cu maxim 1an sa vad ce zice, si imi zice ea :"doar 1 an?, da ce are si 2?, nu ma dezamagi", ce poate sa insemne asta?