| Michael6996 a întrebat:

Am si eu o intrebare cam stupida. E ceva normal ca sa te gindesti des la persoana iubita?

Răspuns Câştigător
| undercovergirl a răspuns:

Buna Mihai,
tu ai spus-o : " persoana iubita ". E ceva normal sa-ti fuga gandurile, sa fii mai visator, sa zambesti mai des, sa fii mai cascat laughing atunci cand te gandesti la persoana draga. Asa este iubirea, indiferent de varsta.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da e ceva normal mai ales cand e departe de tine mai mult te gandesti la ea.

| AnonimA a răspuns:

Buna pai daca il iubesti/o iubesti normal ca dalove struck il /O iubesti fte mt si d aia t gandesti fte mt la persoana iubita kissLafel mi se intampla si mie si multor alte persoane care iubesclove struck

Bafta

| dan_2834 a răspuns:

Chiar ca e stupida intrebarea ta! Logic ca e normal sa te gandesti des la persoana iubita, tocmai pentru ca o iubesti.Asta inseamna de fapt sa tii la cineva.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Daca nu te-ai mai gandi des nu ar mai fi iubita, nu?

| LiveYourLife a răspuns:

Ce inseamna"des"?

adica da e normal sa te mai gandesti dar nah nu toata ziua de exemplu ca pierzi timpul aiurea

in loc sa te gandesti ai putea sa faci lucruri mai importante cum ar fi "sa-ti traiesti viata"!
winking

| Bog15 a răspuns:

Da

| tbxx a răspuns:

rolling on the floor pai daca o iubesti cum sa nu te gandesti la ea? este logic...dar de ce?sad ti se pare ceva anormal? e normal sa visezi la ea, sa iti imaginezi cum te saruti cu ea...cum sa nu fie ceva normal?[[funda?]]]big grin

| source a răspuns:

Asta insemna sa fi indragostitbig grin

| CherryGirl67 a răspuns:

Normalhappy

| justme97 a răspuns:

Sigur ca e normal
inseamna ca iubesti si ca iti e dor

| milkl a răspuns:

Da e ceva normal. daca il iubesti.