| AEWPenta a întrebat:

Salut,am si eu o intrebare, care credeti ca ar mai fi rostul unei relatii?
Adica eu unul am incercat sa imi refac o relatie mult timp pana am ajuns la concluzia ca nu stiu cum sa ma port cu femeile cum vor ele!
Eu unul nu vreau copii fiindca dupa parerea mea reprezinta o bomba financiara in ziua de azi sa intretii copii, plus ca eu sunt genul de om care vrea mai multa liniste decat galagie, mereu am fost mai in banca mea si nu dupa petreceri si tot asa.
Deci dupa voi care e rostul unei relatii in afara ca stai cu cineva care la un moment dat se poate sa nu mai fiti impreuna?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Placerea carnala, sexul, glumele si sa ai cu cine discuta sa nu te simti singur. Asta o poti face cu un caine sau o pisica fara sex, si pentru sex cu o bucata de silicon care poate ajunge la 23.000 de euro in functie de personalizare poti sa zici ca ai o relatie. La salariile din tara sa ai copil e un chin si chin pentru el sa mearga la scoala batut de tigani sau un prost crescut, fetele violate sau trimise prin tari straine mai bine singur cu suparare sau fericire dar nimeni nu te foloseste in scop financiar sau sa faca misto.

| Freya1 a răspuns:

Probabil esti prea negativist iar femeile observa asta, te temi de responsabilitate si nu vezi cu ochi buni o relație pentru ca te gândesti ca e o pierdere de bani și timp ceia ce inseamna ca nu esti suficient de matur sa iti faci ceva serios si atunci nu trebuie să te grabesti.
Nu putem sa iti dam noi definiția relației, iti vei da tu seama de ce inseamna dar doar in momentul in care vei iubi.Iti pot explica eu degeaba ca o relație bazată pe iubire iti aduce beneficii cum ar fi un sprijin, un sfat un umăr, sex, ajutor si financiar si caznic etc pentru ca daca tu nu vrei sau nu iubești nu vei vedea lucrurile asa.

| Sofer a răspuns:

Si eu sunt genul de om de ii place linistea plimbarile aer curat. Iar faza cu relatiele tocmai am iesit din una. era frumos ca aveai cu cine petrece timpul. intalniri, filme, plimbari si sex. dar li se urca la cap si vor mai mult.

| Plato a răspuns:

O relatie iti aduce impliniri si fericire.

Hai sa o zicem direct: ai doua optiuni, sa-ti cauti jumatatea, caz in care totul decurge natural si nu ai nevoie sa stii sa vorbesti intr-un anumit fel, sau sa alegi relatiile superficiale, prostesti, cu tarantule, caz in care ai nevoie sa stii niste lucruri si le poti afla de pe Youtube de la Dan Bacon.

Relatia veridica, cu sufletul pereche, iti aduce implinirea suprema, in timp ce alea superficiale doar bucurii de moment.

| esa212015 a răspuns:

O relație are multe avantaje, nu numai că îți aduce fericire. Crede-mă ce îți zic. Da, nu neg, există și momente neplăcute, însă, cele mai multe, sunt momente frumoase. Eu am o relație de 4 ani, și cu toate că, avem și certuri, mereu rămânem împreună. Ne iubim. Asta contează.
In momentul în care îți va ieși în cale "aleasa", ca să zic asa, crede-mă, totul va fi altfel, îți vei schimba părerea complet, atat legat de relații, cât și de copii etc, vei vedeahappy