| LOVEisLOVE a întrebat:

Salut happy Am si eu o intrebare. care ma poate ajuta si pe mine. Va rog frumos kiss De o saptamana si ceva am cunoscut un tip extrem de misto la o petrecere. mereu ma privea si de la un timp sia facut curaj si i-a zis unei prietene de a le mele sa ii faca cunostinta cu mine de atunci parca am fluturasi in stomac iar azi l-am vazut si la fel am simtit sad nu stiu ce sa fac. Imi place mult de el ma mai suna din cand in cand si chiar intr-o seara a vrut sa vina sa stea cu mine dar din pacate nu eram acasa sad Nu stiu ce sa fac cum sa ii arat ca imi place de el sau cum sa fac ca sa stiu daca macar lui ii place sa nu de mine?crying HELP dau fundita :X:* MERSI

7 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Daca te suna si vrea sa se vada cu tine, cred ca ceva simte.
Invita`l la un suc zilele astea, ii spui ca asa te revansezi! Vezi daca vrea, daca vrea e foarte ok.

In primul rand fiti prieteni, si nu`i da de inteles ca tii la el doar ca la un prieten.Prin vorba, veti ajunge si la capitolul "dragoste".

| Baby a răspuns:

Cheama-l undeva, la film, intr-un parc, pana la urma ajungeti sa va sarutati si (fa si tu ca in filmelaughing ) zii "scuze" si "a fost vina mea, nu trebuia" si daca te place no sa taca din gura:* daca nu. mai incearca altceva. Incearca sa iesi cu el si mai multi prieteni undeva si sa fii amuzanta, sociabila sa nu arati ca te preocupa ceva. Jucativa toti adevar sau prov. si roaga o prietena (mai devreme de asta) sa te puna sa il saruti. O prietena buna care n-o sa spuna ca tu ai vrut. :* succes

| source a răspuns:

Daca il placi si el te place ...si nu va intersectati deloc, ai rabdare, cu rabdare faci multe, si daca te grabesti poate faci ceva stupid si mai tarziu o sa regreti

| Tipu` a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el, si sa va intelegeti foarte bine, sa fiti cei mai buni prieteni. pentru ca, daca sunteti cei mai buni prieteni, iti va fi mai usor pentru tine dar si pentru el, sa va spuneti ceea ce simtiti. parerea mea... happy

| MissSmile a răspuns:

Vorbesc eu cu el si se rezolva!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

| DeNeDe a răspuns:

Lasa-l sa faca elprimul pas, fluturasii sunt in regula daca iti place de el, dar nu arata ca iti place, vorbeste cu el ca un amic si va face el ceva, va veni el la tine!