| cihupacihups a întrebat:

Am si eu o intrebare care ma preocupa de ceva vreme, poate pare a fi ceva amuzant dar nu stiu daca e neaparat sa inchizi ochii in timp ce te saruti cu iubitul...
de exemplu eu rareori inchid ochii, adica ma sarut cu ochii deschisi, credeti ca ar trebui sa-i inchid?
Si credeti ca e ceva grav ca ii tin deschisi?
mersy anticipat (d-au funda)

10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Depinde cum te uiti la el, poti sa ai o privire asa obraznica, ca acolo pe moment sa-i vina sa-ti dea o "corectie", if you know what i mean...
Ochii sunt ferestrele sufletului, prin ei iti impartasesti toate sentimentele cu perechea ta, si tot ceea ce simti la un sarut pot sa faca sa fie de doua ori mai intens.

| IloveME a răspuns:

Stai linistita nu este nici o regula despe cu trebuie sa fie sarutul!
Nu este nici grav si nici neaparat doar ca este demonstrat ca saruturile cu ochii inchisi sunt mai intens traite, mai senzuale!
http://www.mayra.ro/timp-liber/jurnalul-utilizatorului/cum-saruti/
Poftim mai explicat nu se poate!

| mona a răspuns:

Tine ochii cum te simti tu mai bine, nu e obligatoriu sa-i inchizi

| darrio2007 a răspuns:

Daca sarutul este mai lung trebuiesc inchisi. Daca ii tii deschisi, te vor durea ochii.Pentru ca ai sa te uiti de aproape la el.

| consilierultau001 a răspuns:

Mai nu este grav dar daca ii inchizi lasi sa cada peste hgandurile voastre extaz si imaginatie facand sa va simtiti mult mai bine si sa fiti luati de un val de placere. nu este grav daca nu inchizi ochii dar este mult mai placut, si cand faci asta nu te gandii la frunze, copaci si mai stiu eu ce, intra in rol si bucura-te de moment, poti sa te gandesti ca faceti dragoste si sa vezi ce senzatie o sa ai... Succes!

| blueheart a răspuns:

De fapt nu conteaza daca ochii iti sunt inchisi sau deschisi. Conteaza persoana cu care impartasesti sarutul. Fiecare face cum simte in acel moment.
Nu trebuie sa-ti faci probleme din acest motiv. Traieste sarutul si atat. Fa-l special, asta conteaza. happy

| Zabbyel a răspuns:

Daca este un sarut scurt se tin deschisi happy
acum daca vrei sa-i inchizi
acel sarut trebuie sa dureze ceva mai mult(cand inchizi ochii este un sarut mai concentrat mai pasional si savurezi sarutu cu ochii inchisi mai bine)

| DjZen a răspuns:

Eu de obicei tin ochii inchisi. Pentru ca stii dragostea se simte nu se vede happy. Sper ca te-am ajutat

| kevincube a răspuns:

Mie mi se pare normal cu ochii închişi adică na aşa cum îmi imaginez eu dacă o fată de exemplu ţine ochii deschişi când se sărută dă impresie că i-ar fi frică sau ceva de genul.

| RCristofor a răspuns:

Cihupacihups totul tine de romantism, nu este neaparat, dar atunci cand inchizi ochii este mai romantic.Adica cand ai spus asta mi-am imaginat ceva de genul: Da fata asta unde se uita daca tine ochii deschisi? laughing Sper ca te-am ajutat.